O vedetă refuză să-și viziteze copiii! Care este motivul pentru care nu vrea să audă de ei

Publicat: 17 Jul. 2020, 08:45 Vedete

O vedetă internațională refuză vehement să își viziteze copiii! Despre cine este vorba și de ce a luat această decizie surprinzătoare pentru toată lumea.

Este vorba despre celebrul Brad Pitt, care refuză vehement să își viziteze fiii adoptivi. Unul dintre aceștia ar fi avut chiar și o altercație. După ce Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit acum ceva timp, decizia pe care au luat-o i-a șocat pe urmăritori, familia, dar și pe celelalte vedete care îi cunoșteau pe cei doi.

Însă, dacă situația între Angelina Jolie și Brad Pitt s-a liniștit, nu putem spune același lucru despre situația dintre el și copiii adoptivi. Se pare că Brad Pitt nu ar dori să își viziteze cei doi fii adoptivi, Maddox și Pax, după ce ar fi avut o altercație cu cei doi. În urmă cu 14 ani, le-a devenit tată în 2006, atunci când cele două vedete au adoptat-o și pe Zahara. Alercația ar fi avut-o în 2016, în avionul personal, arată Spynews.

Angelina Jolie a spus motivul pentru care a divorţat de Brad Pitt

În 2016, Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au separat, însă niciunul nu a vorbit despre un motiv concret care a dus la ruptură. De atunci, actriţa a evitat să vorbească prea multe despre acest episod deși a fost întreabată de foarte multe ori ce s-a întâmplat cu adevărat.

Recent, în interviul acordat Vogue India, Jolie a declarat: „Am divorţat pentru bunăstarea familiei. A fost o decizie bună. Continui să mă concentrez pe vindecarea lor (n.r. a copiilor). Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii au văzut în mass-media minciuni despre ei, dar eu le-am amintit că doar ei cunosc adevărul. De fapt, sunt toţi şase copii curajoşi şi puternici”.

Brad Pitt a vorbit pentru prima oară despre iadul prin care a trecut. După perioada tulbure, în care a băut ca să uite, să nu mai sufere, actorul a apelat la Alcoolicii Anonimi. Timp de 18 luni a frecventat aceste întâlniri.

”Îi vezi pe toți acești oameni în jurul tău, fiind deschiși și sinceri, într-un fel despre care nici măcar nu credeai că e posibil’, a povestit el pentru New York Times. ‘Era acel spațiu sigur, unde nu erai judecat și unde nu te judecai”, a mai povestit el despre aceste întâlniri.

Publicat: 17 Jul. 2020, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă