O luptatoare MMA a batut un barbat, pe plaja! Ce a inceput el sa faca, cand a vazut-o cum pozeaza pentru fotograf

Publicat: 20 Apr. 2019, 14:59 Life

O luptatoare a decis sa isi faca o sedinta foto pentru a isi promova trupul. Din pacate, la sedinta a aparut si un barbat, din senin.

O luptatoare MMA a batut un barbat, in plin camp. Aceasta realiza o sedinta foto intr-un costum de baie intreg. Poza in diferite ipostaze pentru fotograful pe care si-l angajase. Imaginile urmau sa fie folosite pentru a promova o linie noua de costume de baie.

Imaginile au fost realizate pe o plaja din Rio de Janeiro, Brazilia. Cand a vazut ca barbatul o priveste si se masturbeaza, luptatoarea de MMA s-a enervat. Barbatul de 26 de ani a fost luat la bataie de Joyce Vieira.

O luptatoare MMA a batut un barbat, pe plaja!

Tanara de 27 de ani, poreclita Printesa Fiona, a dat fara mila in tanarul de 26 de ani. Barbatul se masturba in timp ce ea poza si, furioasa, l-a pedepsit. Politia a fost implicata in acest caz. Voyeuristul a fost retinut si va fi pedepsit conform legii.

  • „Când m-am uitat la el era cu pantalonii în vine, în picioare, pe un drum pe care oameni, inclusiv copii, trec tot timpul“, a declarat Vieira, citată de presa locală. Joyce Vieira sustine ca penisul lui era „vizibil erect“ si ca barbatul „gemea şi făcea gesturi nepotrivite“.

Joyce Vieira sustine ca l-a abordat si i-a spus sa inceteze. Dar barbatul de 26 de ani a refuzat. „De obicei, oamenii care sunt prinşi facând acest lucru întotdeauna neagă. Dar el, nu, a continuat, intrând într-o stare de extaz“, a spus Vieira. Tanara l-a lovit, apoi el a dat in ea.

S-a masturbat in public, pe plaja


„Lovitura lui m-a enervat şi mai tare. Îmi venea să-l omor. Mă simt neputincioasă. Mai locuim şi în acelaşi oraş. Cine ştie, poate ne nimerim în acelaşi loc… Am primit o mulţime de mesaje de la femei care au spus că (în situaţii similare) nu au depus plângere, deoarece ştiu că suspecţii sunt eliberaţi. Cred că pedeapsa pentru aceste cazuri ar trebui să fie mai severă“, a spus ea.

Ajuns in fata politiei, tanarul a marturisit ca, de fapt, el urina pe plaja. In acel moment, a fost abordat de luptatoarea de MMA si batut. Cu toate ca exista imagini foto, barbatul a fost eliberat. Acum Joyce se teme sa nu devina tinta lui, informeaza dailymail.co.uk.

Publicat: 20 Apr. 2019, 14:59 Life
Pe aceeași temă