O fetita de 3 ani s-a ales cu rani groaznice la picioare. Motivul este unul de neimaginat: „Le-a incaltat doar zece minute”

Publicat: 16 Sep. 2019, 14:54 News 2

O fetita de trei ani s-a ales cu rani grave la picioare dupa ce a stat incaltata timp de zece minute cu o pereche de sandale din cauciuc.

Fetita distrusa de sandale. Mama micuței Poppy Hallett susține că fetița nu a putut să meargă timp de două sau trei săptămâni după ce a încălțat pantofii din cauciuc, potrivit Daily Mail.

Fetita distrusa de sandale

Tânăra mamă în vârstă de 35 de ani, din Bransholme, Hull, spune că fiica ei a stat încălțată cu sandalele din cauciuc doar în casă, vreme de 10 minute, după care a început să sângereze.

„Când am încălțat-o, nici măcar nu era cald. A fost o zi frumoasă și le-a purtat doar în casă. Le-a încălțat doar zece minute. În acel timp am observat că a început să curgă sânge, așa că le-am luat imediat din picioarele ei. Când am descălțat-o, nu a putut să meargă pe picioare în mod corespunzător timp de aproximativ două sau trei săptămâni și a rămas doar așezată, așa că trebuie să fi avut dureri.”, a declarat mama fetiței.

Fetita distrusa de sandale

Sandalele din cauciuc au lăsat-o cu sechele pe fetița de trei anișori

Fetița a rămas traumatizată de acele încălțări și se sperie de fiecare dată când vede o pereche similară într-un magazin.

De atunci aplică o cremă pentru prevenirea infecțiilor.

Povestea ei vine după ce un baiat de doi ani a fost lăsat cu răni sângerânde după ce a purtat o pereche de sandale din cauciuc. Mama băiețelului a fost foarte revoltată și a depus o plângere magazinului, care a spus că va oferi un „gest de bunăvoință” ca răspuns la plângerea ei.

Publicat: 16 Sep. 2019, 14:54 News 2
Pe aceeași temă