Încă o nepoată pentru Adrian Minune! Fiica lui cea mică a dezvăluit că va avea o fetiță! Cu toții se așteptau la un moștenitor!

Publicat: 25 feb. 2023, 09:31 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adrian Minune are noroc la fete! Mai precis la nepoate, căci după ce Karmen l-a făcut bunic de fată, se pare că și Adriana, fiica lui cea mică, vine repede din urmă tot cu o fetiță!

Karmen Simionescu, fata mai mare a lui Minune, are deja o fiică de aproape 4 ani, pe Sofia. Adriana Simionescu, care este însărcinată acum în 5 luni și jumătate, va da naștere tot unei fetițe. În afară de Karmen, nimeni nu a știut că fiica cea mică a lui Adrian Minune poartă în pântece o fetiță. Toată familia și-ar fi dorit un nepoțel, chiar și tânăra viitoare mămică.

Încă o nepoată pentru Adrian Minune!

Dar nu a fost să fie! La petrecerea de “gender reveal”, mai precis de dezvăluire a sexului copilului, organizată îndeaproape de sora mai mare a viitoarei mămici, s-a aflat faptul că Adriana Simionescu va fi și ea tot mămică de fetiță. Adriana are o soră de nădejde. Karmen s-a ocupat îndeaproape atât de organizarea petrecerii pentru aflarea sexului nepoțelului său cât și să țină atât de bine secretul pe care l-a aflat acum 5 luni și jumătate.

“Ne-am fi dorit băiețel dar sunt cea mai fericită din univers pentru că am fată și aștept cu nerăbdare să o văd!”, ne-a mărturisit pentru Ciao.ro viitoarea mămică. Adriana Simionescu le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc și ce nume a ales pentru fiica ei.

Fiica lui cea mică a dezvăluit că va avea o fetiță!

“Cred că această poză exprimă cel mai bine ceea ce simt legat de sarcina mea! Ce simt legat de tine, Noa Zenayda mea!”, a scris fiica cea mică a lui Minune în dreptul pozei care o înfățișează cu burtică proeminentă, la petrecerea pentru “gender reveal”. Fiica lui Adrian Minune își va ține în brațe copilul, pe Noa Zenayda, la începutul lunii iulie, atunci când este programată să nască prin cezariană.

“Nu am știut că vom avea o fetiță, vorbesc foarte serios! Pur și simplu așa s-a nimerit! Karmen s-a stresat cu toată petrecerea și s-a abținut din răsputeri să nu îmi spună. Nu a știut nimeni în afară de Karmen dacă vom avea băiețel sau fetiță.
Ea a fost cu mine la ecografii și eu am ieșit din cabinet ca să poată să îi spună doctorul ei dacă vom avea băiețel sau fetiță!”, ne-a mai mărturisit Adriana Simionescu, vizibil emoționată.

Cu toții se așteptau la un moștenitor!

La rândul său, viitoarea mătușă și nașă a fetiței, Karmen, pentru că ea îi va boteza copilul Adrianei, cele două surori având o relație mai mult decât specială, a realizat un reels de la fericitul eveniment de care s-a ocupat. Fata cea mare a binecunoscutului interpret de manele, a spus cu bucurie. “Ador să le arăt celor dragi cât de mult îi iubesc. Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul și iată-ne aici, amândouă mămici. Mulțumim tuturor pentru mesaje și urări. Vom avea o fetiță!”.

Cât de apropiate sunt surorile Simionescu

Adriana și Karmen Simionescu au crescut împreună, între ele nefiind o diferență de vârstă atât de mare. Se înțeleg de minune chiar și acum și sunt aproape nedespărțite.

Relația dintre mine și Karmen este una foarte apropiată! Nu suntem genul ăla de surori care să se iubească ,,siropos” așa cu romane de prietenie. Noi suntem noi! Ne spunem rar “te iubesc”, e de ajuns și o privire să ne certăm, dar, la fel, să ne și împăcăm și să începem să râdem împreună. Ne iubim foarte mult, avem o conexiune perfect de ciudată! Îi spuneam săptămâna trecută că abia aștept să fie și ea mătușă, să simtă ce simt eu pentru Sofi”, ne-a mărturisit Adriana într-un interviu recent.

Adriana are o sarcină fără probleme

Pe atunci când nu i se vedea chiar atât de bine burta, Adriana Simionescu ne povestea că se bucură de o sarcină ușoară, fără prea mari bătăi de cap și pofte nebune.

“Aparent bebe este un copil bun care nu provoacă foarte multe grețuri și stări ciudate. Poftele nu sunt multe, dar foarte diferite și pot fi chestii de genul: ciocolată pe care o găsești peste tot la magazin sau fructe pe care le găsești vara și atunci e nasol. Sunt foarte fericită! Mereu mi-am dorit să fiu o mămică tânără! Uite cum sună! Eu 30 de ani, copilul meu, 10! Eu 38 copilul meu 18! Chiar tare!”, ne-a mai mărturisit viitoarea mămică special pentru Ciao.ro.

Publicat: 25 feb. 2023, 09:31 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă