Familia ProTV se mărește! Roxana Hulpe este însărcinată: “Această bucurie a vindecat…”

Publicat: 28 oct. 2022, 19:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Roxana Hulpe este însărcinată. Roxanei Hulpe îi merge din plin. A primit la Untold o cerere în căsătorie ca în povești, a făcut o super nuntă. Și acum mai are o veste fericită de împărtășit.

Prezentatoarea Știrilor ProTV este însărcinată și în curând, mai precis, peste 3 luni de zile, va deveni mamă de fetiță. Așa cum își dorea în adâncul sufletului ei.

Roxana Hulpe este însărcinată

“Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăîi inimii minunii mele. O fetiță. Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decât ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumină caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.

“Această bucurie a vindecat…”

Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească.

Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață.Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră! Bogdan #împreună”,  a fost mesajul trimis de Roxana Hulpe.

Vedeta ProTV a decis să le împărtășească tuturor fericirea de a fi mamă, în revista VIVA!, într-un frumos pictorial în care își arată în premieră burtica.

E în al doilea simetru de sarcină

Atât bebelușul cât și mămica sunt foarte bine. Vedeta PROTV chiar strălucește și la propriu și la figurat.

“Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste”, a povestit Roxana Hulpe pentru VIVA!

Soțul Roxanei Hulpe este Bogdan Rădulescu, unul dintre directorii festivalului Untold. Alături de el frumoasa vedetă PROTV trăiește o intensă poveste de dragoste de mai bine de un an de zile. Bogdan a cerut-o vara asta în căsătorie, într-un mod inedit.

Publicat: 28 oct. 2022, 19:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă