Elena Ionescu, ex-Mandinga, prima declaratie despre divort: „Am vrut sa tinem totul secret!” Motivele despartirii

Publicat: 03 sept. 2019, 14:58 Autor: Loredana Vedete
Elena Ionescu, ex-Mandinga, prima declaratie despre divort: Am vrut sa tinem totul secret! Motivele despartirii

La putin peste doi ani de cand s-au cunoscut si 1 an si jumatate de la nunta, Elena Ionescu si sotul ei, Razvan, au decis sa apuce pe drumuri separate.

Elena Ionescu divorteaza. Fosta solista a trupei Mandinga a facut si o prima delaratie despre divort si a confirmat vestea care pana acum era doar zvon.

„Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe!

Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Elena Ionescu divorteaza

Elena Ionescu divorteaza

Uneori, Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte.

Aş face lucrurile diferit? Niciodată! Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi mamă!”, a scris Elena Ionescu pe Facebook.

La rândul său, fostul partener de viață al artistei a spus: „Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul… Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic… Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”.

Publicat: 03 sept. 2019, 14:58 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă
×