Iulia Albu a dezvaluit amanunte nestiute despre ea: „Am fost tinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasa”

Publicat: 03 Sep. 2019, 14:56 News 3

Pare o femeie extrem de puternica, insa nu dintotdeauna a fost asa, ci chiar a avut o copilarie grea.

Iulia Albu a dezvaluit amanunte nestiute despre ea. Vedeta si-a luat inima-n dinti ai a povestit amanunte nestiute din copilarie ei, care au marcat-o si au ajutat-o mai departe, ca om.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă.

Iulia Albu a dezvaluit amanunte nestiute despre ea

Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare.

Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate. Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….

Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare.

Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine.

Prin clasa a V-a am început să fiu conștientă că singura persoană care stă în calea mea sunt eu; am început să ignor toate astea. Lucrurile nu au dispărut, însă eu încet am trecut într-o altă etapă, una narcisistă, în care credeam că eu arăt foarte foarte bine și ceilalți sunt foarte invidioși. Cred că a fost o reacție ca un răspuns la ce mi se întâmpla.

Nu aș spune că acum sunt de o modestie rar întâlnită totuși, dar nici nu cred că o persoană demnă, care muncește pentru ce are, trebuie să fie cu capul plecat. În acea perioadă a copilăriei însă eu construisem un zid în jurul meu și nu mă mai afecta ce se spunea” a spus Iulia Albu intr-un interviu pentru perfecte.ro.

Publicat: 03 Sep. 2019, 14:56 News 3
Pe aceeași temă