O eleva de clasa a IX-A din Vaslui a fost batuta crunt de o colega pana a ramas inconstienta. VIDEO

Publicat: 22 Sep. 2018, 12:55 News 3

In comuna vasluiana Puiesti s-au intamplat scene groaznice pentru niste eleve de liceu. O fata a fost batuta cu bestialitate in curtea liceului, totul sub privire celorlalti colegi.

In filmare se poate vedea cum o eleva pur si simplu pusa la pamant, si imobilizata, in timp ce o alta alta o bate cu mainile si picioarele, si chiar o calca pe cap.

Colegii nu au sarit in ajutor, in schimb au privit cu interes scena si au filmat momentul, acesta devenind viral pe retelele de socializare.

Scenele s-au intamplat in curtea Liceului Tehnologic din comuna vasluiana Puiesti.Victima a ramas inconstienta pentru cateva minute, revenindu-si abia dupa inteventia profesorilor, care au udat-o cu apa.

Dupa ce a batut-o pana n-a mai fost in stare sa se ridice de jos, agresoarea a plecat si si-a vazut linistita de treburile sale.

O eleva din Vaslui a fost batuta crunt de o colega

Conform digi24.ro, totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri între cele două. Potrivit Vremea nouă.ro, eleva agresoare trăieşte în concubinaj cu fratele fetei agresate şi şi-a acuzat colega că „îi scoate vorbe”.

Inspectoratul Judetean de Politie s-a autosesizat dupa ce au vazut si auzit cele intamplate, si ca urmare au deschis o ancheta, pentru a stabili exact care au fost cauzele ce au dus la incident si cum va fi pedepsita tanara care a savarsit fapta.

Din spusele coegilor, se pare ca agresoarea, Emilia, in varsta de 14 ani, provine dintr-o familie cu probleme, iar parintii sau au probleme cu alcoolul. In special mama ei este cunoscuta pentu probleme cu alcoolul printre localnicii din satul Cristesti, comuna Puiesti.

Conducerea Liceului Tehnologic din  Puiesti nu a facut nicio declaratie cu privire la incidentul nefericit, nici n-au spus daca agresoarea va primi vreo pedeapsa.

Publicat: 22 Sep. 2018, 12:55 News 3
Pe aceeași temă