EMOTIONANT! Gestul facut de Printul Harry pentru Meghan Markle

Publicat: 22 Sep. 2018, 11:59 Vedete

In cadrul acestei saptamani, Meghan Markle a organizat primul ei eveniment caritabil de cand a devenit Ducesa de Sussex, lansand cartea de bucate "Together: Our Community Cookbook".

La acest eveniment a venit insotita atat de mama sa, fiind prima ei vizita la Palatul Kensington, cat si de sotul sau, Printul Harry, Ducele de Sussex.

Si cum Printul Harry este cunoscut pentru umorul sau jovial, dar si pentru momente adorabile, nici de data aceasta nu a fost o exceptie.

Cel mai adorabil moment din cadrul evenimentului a fost atunci cand Printul Harry a avut o interventie rapida pentru sotia sa. Cum vantul ii ciufulea incontinuu parul lui Meghan, Harry a actionat rapid si si-a aranjat cateva suvite.

Meghan Markle a organizat primul ei eveniment caritabil de cand a devenit Ducesa de Sussex

EMOTIONANT! Gestul facut de Printul Harry pentru Meghan Markle

 

Se pare ca lui Harry ii place enorm mancarea facuta de sotia sa, fiind innebunit dupa preparatele ei. Chiar a fost vazut de multe ori in preajma bufetului suedez, unde a avut parte de un moment amuzant.

Printul a vrut sa-si ia provizii pentru mai tarziu si a fost prins in timp ce ascundea la spate cateva produse de patiserie, numite samosas. Cand a vazut ca a fost prins in fata faptului implinit, acesta a pus un zambet larg pe fata.

Publicat: 22 Sep. 2018, 11:59 Vedete
Pe aceeași temă