O concurentă ar putea să revină în casa Puterea Dragostei. ”Locul meu e aici!”

Publicat: 26 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
O concurentă ar putea să revină în casa Puterea Dragostei. ”Locul meu e aici!”

Se anunță unele schimbări majore în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Una dintre fostele concurente este aproape de a reveni în show-ul matrimonial. Aceasta ar urma să o înlocuiască pe Roxana, care a anunțat că va părăsi emisiunea.

Revine Manuela la Puterea Dragostei?

Puterea Dragostei, cel mai urmărit show matrimonial din România, le oferă telespectatorilor o nouă surpriză. Se fac modificări în rândul concurentelor. Asta după ce Roxana a anunțat că va pleca din emisiunea de la Kanal D. Locul acesteia ar putea fi luat de o fostă concurentă, Manuela Oprișiu.

Tânăra a fost nevoită să părăsească emisiunea, în urma unui scandal pe care l-a avut chiar cu Roxana. Disputa dintre cele două femei s-a lăsat cu lovituri, lucru care a făcut-o pe Andreea Mantea să ia decizia de a o trimite înapoi în țară pe Manuela.

”Eu sunt om bun, dar reacționez la fel cum face cel de lângă mine. Dacă acesta este bun, eu sunt de zece ori mai bună, dacă însă tu mă îngâni, mă înjuri și faci mișto de mine, si eu fac la fel. Dacă tu sari la bătaie, și eu fac același lucru, dar înzecit. Eu am fost corectă față de Roxana, la momentul respectiv. Mi-am cerut scuze, pentru că a fost o greșeală din partea mea că am lovit-o. Am așteptat scuze și din partea ei, pentru că ea a fost cea care a sărit la bătaie”, a explicat ulterior Manuela.

Femeia a recunoscut că își dorește foarte mult să ajungă din nou la Puterea Dragostei, unde speră să-și găsească până la urmă jumătatea.

”Eu din cauza Roxanei nu sunt în casa Puterea Dragostei, am fost pedepsită. Consider că locul meu e acolo. Și o să fiu acolo, pentru că de obicei, ceea ce-mi propun asta și fac. Știu că acum nu se poate, pentru că e situația care e cu epidemia”, a mai spus tânăra.

Cine este Manuela Oprișiu

Manuela Oprișiu a absolvit Facultatea de Drept din Alba Iulia, dar a lucrat în alte domenii. A fost angajată pentru scurt timp la o televiziune locală, a lucrat în Spania, ca manager de gestiune al unui hotel și s-a ocupat și de un salon de înfrumusețare din Sebeș.

Manuela a ajuns la Puterea Dragostei în luna octombrie a anului trecut. Înainte de a face acest pas, tânăra a avut o relație de scurtă durată cu Alex Bobicioiu, un fost concurent al primului sezon din show-ul de la Kanal D. La 26 de ani, Manuela își caută în continuare bărbatul alături de care să trăiască cea mai frumoasă poveste de iubire. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla cu ajutorul emisiunii ”Puterea Dragostei” și dacă tânăra va reveni până la urmă în casă.

Roxana, cea pe care ar urma să o înlocuiască, vrea să plece din emisiune după ce a avut o ceartă cu o altă concurentă, Andreea Pirui. Roxana susține că a fost înjurată și amenințată de Andreea.

Publicat: 26 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă