Noua melodie a Vioricăi de la Clejani cu Macanache i-a șocat pe fani! ”Păi dacă v-ați tâmpit…”

Publicat: 08 oct. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete

Noua colaborare a începutului de toamnă! Viorica de la Clejani și Macanache au reușit să scoată o nouă piesă împreună care… a șocat!

Cine s-ar fi gândit că două ”lumi” diferite, dar din același mediu, au reușit să se contopească și să formeze o melodie care e plăcută urechilor? Noua piesă a artiștilor, ”Reveneală”, a ”resetat” capacitățile auditive ale ascultătorilor. Și… încă cum!

2020 este, cu siguranță, anul schimbărilor, iar acest lucru se vede și din piesele artiștilor de top care au reușit să insereze diferite genuri… într-unul! Iar ultima piesă apărută pe piață și ridicată pe platforma Youtube este cea a Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani cu celebrul Macanache! Piesa a reușit să strângă peste 150.000 de vizualizări și mii de aprecieri din partea ascultătorilor.

Noua melodie a Vioricăi de la Clejani cu Macanache i-a șocat pe fani

Comentariile sunt ”delicioase”, căci nu toată lumea se aștepta la o astfel de colaborare: ”Nu mă așteptam la așa ceva”, ”Piesa este mai bună ca șampania”, ”De când cu Reveneala lu’ Macanache toată lumea îi ascultă pe Clejani … și invers… o combinație dubioasă, dar reușită”, ”Abia aștept să aud Clejanii cu Subcarpați”, ”2020 a fost full colaborări emblematice, dar nimeni și nimic nu va bate această colaborare: Maca + Clejanii + un lowrider roșu Cadillac de Ville”.

Evident, au fost și persoane cărora nu le-au plăcut noua colaborare pe piața muzicii românești: ”Vai de noi ?? Ne-am tâmpit! Pe Marga unde ai lăsat-o? Scoate și ea o piesă singură?/ Ați luat-o razna, sincer! Ce aveți?/ S-a dus naibii muzica românească”.

”Păi dacă v-ați tâmpit… Vă dau reveneală bună! Două mici la preț de 7 ???”, ”Ai buton de unfollow, nu te supăra! Dă-ți cu reveneală?”, au fost o parte din comentariile artistei, după ce urmăritorii au reacționat la noua piesă.

Sursă foto: arhivă Ciao, Facebook

Publicat: 08 oct. 2020, 12:15 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×