MTV Romania se inchide. De ce a luat PRO TV aceasta decizie si ce spune CNA

Publicat: 14 feb. 2019, 11:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Tristete mare in randul fanilor acestui post tv care apartine de PRO TV. Se va inchide in cateva zile, dupa ce se afla decizia CNA.

MTV Romania se inchide. Consiliul Național al Audiovizualului are pe ordinea de zi a ședinței de joi retragerea licenței MTV România, din portofoliul Pro TV. Postul tv a anuntat ca operatiunile postului tv se vor intoarce inapoi la licentiator, Viacom International Media Networks.

Compania mai anunța atunci că publicitatea pentru MTV (varianta internațională) și VH1 va fi vândută în România, de la 1 martie, de regia Thematic Channel, conform paginademedia.ro. Postul MTV Romania a fost lansat pe 15 iunie 2002, pe licenta MCM Romania.

MTV Romania se inchide. PRO TV ii retrage licenta

In decembrie 2007, PRO TV a preluat postul tv dupa ce a semnat un contract cu Viacom International Media Networks. Din nefericire, in ultimii ani, MTV Romania nu a stat bine cu audienta si nici nu a mai vandut publicitate.

Ce se intampla cu MTV Romania

Postul nu pleaca momentan, dar de la 1 martie 2019 nu mai apartine de Pro TV. MTV va fi reprezentat in Romania de catre Thematic Channels, compania partenera Viacom care coordoneaza vanzarile publicitare.

„PRO TV si Viacom International Media Networks au hotarat de comun acord ca, incepand cu 1 martie 2019, operatiunile canalului MTV in Romania sa fie reprezentate direct de catre licentiator, Viacom International Media Networks”, se menționează în comunicatul companiei.

Publicat: 14 feb. 2019, 11:37 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă