Motivul uluitor pentru care au divorțat de fapt! Cum a reușit Bianca Drăgușanu să-l scoată din sărite pe Alex Bodi! “Ești femeie…”

Publicat: 16 Mar. 2020, 22:06 Vedete

Bianca Drăgușanu a reușit să-l scoată din sărite pe Alex Bodi, fostul ei soț, de mai multe ori… și mereu din același motiv, se pare! 

Bianca și Alex au divorțat, recent, la notar, după o căsnicie de doar câteva luni și o relație de aproximativ doi ani. În ultima perioadă, cei doi au tot avut certuri, au făcut scandal chiar și în locuri publice, semn că între ei nu mergea ceva… S-a tot vorbit despre gelozie, din partea amândurora. Ei bine, CIAO.ro a aflat că majoritatea certurilor dintre ei erau… culmea… din cauza anumitor imagini pe care frumoasa blondină le posta pe conturile ei de socializare. Bodi i-ar fi spus de mai multe ori să înceteze să mai pozeze în bombă sexy pentru că e femeie măritată și nu se cade.

Bianca Drăgușanu și Bodi, ceartă din cauza pozelor

Bodi i-a tot zis să nu mai posteze poze cu ea așa sexy, să lase la vedere anumite părți ale trupului pentru că unii interpretează greșit aceste imagini și au impresia că vrea să atragă pretendenți, să agațe. El i-ar fi spus că e femeie măritată, că are aproape 40 de ani și că nu se mai cade să pozeze atât de sexy. Că poate fi sexy și îmbrăcată până în gât. Ea îi argumenta că are contracte de imagine și că trebuie să le onoreze. Bodi spune că înțelege contractele de imagine, însă multe postări de-ale ei erau sexy… și atât, nu promova nimic, decât trupul ei sexy. Multe discuții ar fi avut pe acest subiect. Ar fi încercat să-i explice că e soția lui, că Dumnezeu i-a binecuvântat cu sentimente puternice, că au de toate, n-au lipsuri și că nu le mai trebuie nimic”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

 

Publicat: 16 Mar. 2020, 22:06 Vedete
Pe aceeași temă