Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre relația cu Gabi Bădălău: ”Nu tot ce zboară se mănâncă”

Publicat: 03 Feb. 2021, 15:05 Vedete

La începutul anului, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de câteva ori împreună. Bianca Drăgușanu a vorbit despre relație pe care o are cu afaceristul, după ce s-au întors din vacanța în care au fost împreună.

Începutul relației lor a fost unul destul de dificil, având în vedere faptul că Gabi Bădălău mai are câteva socoteli de încheiat cu fosta sa soție. Mai mult decât atât, gurile rele spun că blondina nu ar fi plăcută de viitorii socrii.

Recent însă, blondina a făcut câteva declarații despre relația pe care o are, probabil și din cauza faptului că își dorea să pună capăt speculațiilor care au apărut în presă, în ultima perioadă.

Bianca Drăgușanu, despre povestea de iubire cu Gabi Bădălău

Întrebată de reporterii Cancan.ro ce relație are acum cu Gabi Bădălău, vedeta a dat un răspuns prompt: ”Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu vă mai luați după prostii”.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, acolo unde a dezvăluit că este extrem de fericită în ultima perioadă.

”În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…).

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”, declara Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

Bianca Drăgușanu, reacție acidă la adresa Dariei

Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru caracterul său vulcanic, iar în momentul în care Daria a făcut declarații despre ea nu s-a putut abține să nu îi dea replica.

În stilul său caracteristic, fosta soție a lui Alex Bodi a fost directă și sinceră ca întotdeauna și i-a transmis Dariei câteva lucruri care nu fac cinste niciunei femei.

”În primul rând despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț din luna februarie a anului 2020?

Mi se pare penibil cum o persoană care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gură și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi. Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile.

Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu să se agațe ca o lipitoare de numele meu ca să apară la TV sau în ziar.

Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în TV. Eu apar pe numele meu și datorită numelui meu.

Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu îmi doresc asocierea cu niște persoane cu care nu am tangențe. Adică vrea să fie o doamnă pe numele meu? Eu nu am discutat despre ce s-a întâmplat cu adevărat, pentru că eu nu vorbesc despre oameni inexistenți”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 Feb. 2021, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă