Scandal de proporţii între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în ziua divorţului. Blondina, apel diseprat în stradă: „Sunați la 112! sunați la 112!”

Publicat: 10 Mar. 2020, 13:57 Vedete

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au ajuns la capătul puterilor şi au hotărât să pună punct căsniciei lor. După mai multe certuri şi împăcări, soţul blondinei a pus piciorul în prag şi a chemat-o pe frumoasa vedetă la notar. Lucrurile se pare însă că nu s-au terminat frumos pentru cei doi.

Astăzi, cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor numai că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal monstru chiar înainte de semnarea actelor.

Se pare că Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră a fost aruncat un telefon mobil, care părea a fi al lui Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Alex Bodi despre certurile din cuplu

„Nu sunt lucruri de așa natură încât să fie doar vina ei. E o vină comună. Eu am venit rapid, nu am venit să ne justificăm și nici ca să dezbatem relația noastră. Sunt mulți factor, un singur lucru e clar. Noi vrem să o luăm pe un drum bun, dar întlnim prea mult contre. Până acum tot nu am renunțat. La noi totul pornește de la mândrie, orgoliu, în ultimul timp sunt și niște factori externi. Acum mă simt și puțin aiurea. Nu pot să spun că am fost fortat, dar nu vreau să vă pun intr-o postură proastă. Nu ne justificam, asta e vorba Biancăi, doar că neclaritățile și neînțelegerile noastre sunt cauzate de multe ori si din cauza mea. De cele mai multe ori e vorba de faptul că nu se poate trece peste trecut”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

„I-am zis, i-am propus să avem un nou început. Noi inceputuri am avut, e a șaptea sau a opta oară cand ne certam sau pretindem că ne-am despărțit. Nu are rost să mintim, dar nici nu vrem ca la fiecare altercatie sau despartire să înștiințăm lumea. Am decis un pic să nu mai vorbim despre viața noastră personală. În momentul în care noi doi ne confruntam e ceva super exploziv. Certurile astea nu duc undeva ok pentru că si ea e epuizată. Sunt mulți factori: drumurile, calatoriile mele, faptul că sunt distant, intervin gelozii de pe partea amândurora. Eu incerc sa o inteleg pe ea ca femeie și o întreb anumite chestii. Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul”, a spus Alex Bodi la Teo Show.

Publicat: 10 Mar. 2020, 13:57 Vedete
Pe aceeași temă