Momentul adevarului pentru Mihai Mitoseru. De ce s-a separat cu adevarat de sotia sa

Publicat: 20 Sep. 2019, 09:54 Vedete

Vedeta si-a luat inima-n dinti si a hotarat sa dea cartile pe fata.

Momentul adevarului pentru Mihai Mitoseru. Acesta a decis ca este timpul sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in casnicia sa cu Noemi, pentru ca lucrurile sa ajunga in acest punct final.

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem “mobilă” de împărțit!

Momentul adevarului pentru Mihai Mitoseru

Mihai Mitoseru arata senzational!

La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut ăa facem ceva să trecem peste! Nu cred că e bine să trăim din inerție, nu avem copii care să ne țină împreună, merităm să nu pierdem nici măcar o zi in care să putem să fim fericiți! Împreuna sau separat!

De data asta am hotărât amândoi să încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu că si ea îmi dorește la fel. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că sunteți lângă noi!” a scris acesta pe pagina de Faceboook.

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant. Divortul fiului ei a intristat-o profund: „Sunt foarte afectata”

Camelia a fost invitata in cadrul emisiunilor de la Antena Stars unde a vorbit despre separarea dintre cei doi. A spus cum vede ea lucrurile si daca spera intr-o impacare.

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc….

Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.

Au femeie în fiecare săptămână, toate să faceţi aşa. Dar Mihai e foarte ciudat, nu-i place mâncarea gătită, iar ea a profitat de asta şi bine a făcut. Când o veni un copil, atunci să gătească… Şi ea îl iubeşte pe el, dar nu ştiu ce vrea.

Ciudat e că, atunci când trebuia să fie copilăroasă, era matură. Acum e foarte copilăroasă. Poate că Dumnezeu îi mai dă o încercare lui Mihai, poate după asta vor avea drumul lin.

Cred că un băiat bun care crede în Dumnezeu şi care nu a făcut greşeli, nu şi-a înşelat nevestele… nu văd de ce Dumnezeu să-l pedeapsească şi să nu-i dea şi lui un pic de bucurie”, a spus mama lui Mihai Mitoseru la „Agentia VIP”, potrivit Spynews.

Publicat: 20 Sep. 2019, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă