Mission: Impossible. Fallout se afla in top 10 al filmelor cu cele mai mari incasari!

Publicat: 01 Aug. 2018, 14:25 Vedete

Filmul mult asteptat a fost vizionat de multi oameni, cu sufletul la gura, in cinematografe.

Mission: Impossible. Fallout se afla in top 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografe. In primele trei zile de la premiera acestuia in Romania, acesta a incasat aproape 62 de milioane de dolari.

Mission: Impossible. Fallout

Pelicula, regizata ca si episod precedent de Christopher McQarrier si filmata in Franta, a incasat 61,5 milioane de dolari in cinematografele din Statele Unite si Canada de vineri pana duminica.

Primele cinci filme din franciza „Misiune: Imposibila” au avut incasari de 2,8 miliarde de dolari in box office-ul mondial, potrivit Box Office Mojo. Iar, datorita acestor incasari, seria „Misiune: Imposibila” face parte din Top 20 cele mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile.

„Este cel mai bun debut al unui film din aceasta serie”, a afirmat Pau Dergabedian, expert al societatii ComScore, intr-un cominucat.

Filmat anul precedent, in mai multe locuri(Noua Zeelanda si Londra sunt unele dintre locatii), pelicula a fost o adevarata provocare pentru Tom Cruise, in varsta de 55 de ani. La Londra, actorul si-a luxat glezna in timpul unei sarituri de pe o cladire pe alta, fiind unul dintre putinii actori de la Hollywood care isi fac singuri cascadoriile. Al doilea incident a fost la Paris, cand a intrat cu o motocicleta intr-o masina si a aterizat cu parasuta intr-un sat englezesc.

Sute de fani au stat la cozi impresionante timp de mai multe ore pentru a putea sa asiste la momentul in care starul a sosit la premiera mondiala a filmului, care a avut loc joi seara la un cinematograf aflat in apropiere de Turnul Eiffel.

„Este mereu o provocare, insa nu mi-e frica niciodata. Am ales sa filmez la Paris pentru ca aici este atat de frumos, este un oras al cinematografiei”, a declarat Tom Cruise.

Povestea filmului

Lungmetrajul „Mission: Impossible- Fallout” spune povestea unei misiuni militare care nu se desfasoara conform planurilor. Filmul are ca morala proverbul” Cele mai bune intentii se intorc uneori impotriva ta”deoarece declinul il gaseste pe Ethan Hurt(Tom Cruise) si echipa sa(Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), alaturi de cativa aliati familiari (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) intr-o cursa contracronometru dupa ce o misiune a dat gres.

Alaturi de aceastia se afla si Henry Cavill, Angela Bassett si Vanessa Kirby, impreuna, evident, cu cel de la carma acestui episod: regizorul Christopher McQuarrie.

Sursa: mediafax.ro

Publicat: 01 Aug. 2018, 14:25 Vedete
Pe aceeași temă