Prima fotografie cu Eva Longoria si bebelusul ei! Cum arata micutul Santiago la doar 2 saptamani si jumatate?!

Publicat: 01 Aug. 2018, 10:27 Vedete
Prima fotografie cu Eva Longoria si bebelusul ei! Cum arata micutul Santiago la doar 2 saptamani si jumatate?!

Actrita a slabit enorm fata de ultima data cand am vazut-o insarcinata iar acum radiaza de fericire alaturi de baietelul ei

Prima fotografie cu Eva Longoria si bebelusul ei! Cum arata micutul Santiago. Eva Longoria a aparut pe sute de coperte la viata ei, dar de data asta este pentru prima data cand apare in calitate de mama.

Actrita in varsta de 43 de ani tocmai a pozat pentru revista “Hola” din SUA alaturi de bebelusul ei de doar 2 saptamani si jumatate. Desi majoritatea vedetelor in ziua de astazi aleg sa-si tina odraselele cat mai ascunse, Eva Longoria a decis ca fericirea ei merita sa fie impartasita cu toata lumea. In sedinta foto Eva a fost imbracata in alb si cu un machiaj impecabil ca intotdeauna. Baietelul ei este atat de mic incat este inca in perioada in care este nevoie ca mama lui sa-i sustina capul.

Intr-un gest plin de dragoste si iubire Eva Longoria a pozat cu micutul Santiago lipit de corpul ei si dupa o serie de imagini de test au reusit chiar si una in care se uita amandoi in obiectivul camerei. Eva a ales sa-l imbrace pe micutul Santiago Enrique intr-un body albastru cu dungi ca sa fie si el cat mai fotogenic, la fel ca mama sa.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Aug. 2018, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă