Ce „obsesie” avea politista din Gorj? Iata motivul pentru care si-a omorat fiul

Publicat: 01 aug. 2018, 12:57 Autor: D. C. Life

"Obsesia" pe care o avea politista din Gorj indica motivul pentru care a facut o asemenea crima.

Pana acum procurorii nu au indicii care sa arate ca faptele s-au petrecut astfel decat spune sotul politistei. Se pare ca unii din apropiatii familiei spun ca, dupa nasterea copilului sau, femeia era obsedata de faptul ca baiatul ei ar putea pati ceva sau s-ar putea imbolnavi.

Tot mai mult, in cazul sinuciderii politistei si lantul sau de crime, prinde conturul unei depresii severe.  Toate cercetarile iau drumul unui omor calificat.

Politistii au luat ca posibile variante tot ce se putea, de aceea nu se exclude ipoteza unei triple crime. Pocurorii nu au fost determinati de nicio proba ca sa il poata invinui pe sotul acesteia, agent de politie sau pe oricine altcineva.

Criminalistii au verificat toate colturile casei, au reconstituit fapta si au luat declaratii de la rude si vecinii din zona. In cursul zilei de astazi se va afla cel mai probabil rezultatul necropsiei.

Sotul a fost cel care a sunat la 112

Ce Crima in lant a avut loc in casa de vacanta a familiei Lepadat, din comuna Balesti, judetul Gorj. Sotul politistei care a comis crimele se afla la o farmacie din Targu Jiu in momentul comiterii faptelor. El a fost cel care a descoperit tragicele evenimente si a sunat la 112.

„In jurul orei 19:00, un politist din cadrul Postului de Politie comunal Matasari, a sesizat, prin apel 112, ca sotia sa, agent de politie la TF Targu Jiu, incadrata in 2006, si-a impuscat mortal mama, in zona toracelui, dupa care s-a impuscat in cap, folosind pistolul din dotarea acestuia. Deplasandu-se la fata locului, in comuna Balesti, judetul Gorj, sat Ceauru, in interiorul locuintei, politistii au gasit un minor, in varsta de sase luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni in zona capului.

Ce Politista a fost gasita cazuta, langa usa de la intrarea in locuinta, cu pistolul langa ea, iar mama acesteia intr-o camera, in pat. Politistul detinea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control efectuat a fost la locuinta acestuia, la inceputul anului curent”, declara Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Cu totii pe ultimul drum

Adela Lepadat, politista care a comis crimele, va fi inmormantata ia cimitirul din Balesti, in acelasi cavou cu mama si copilasul ei, in varsta doar de sase luni.

Adela Lepadat si-a ucis mama, copilul, iar apoi s-a sinucis. Femeia a folosit pistolul pe care il avea in dotare sotul ei, de asemenea politist. Aceasta va fi inmormantata in acelasi cavou cu victimele sale, mama si copilasul ei, in varsta de sase luni, la cimitirul din Balesti. Bebelusul va fi condus pe ultimul drum intr-un sicriu alb.

Publicat: 01 aug. 2018, 12:57 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă