Si-a inscenat propria moarte dintr-un motiv absurd! CE spera tanarul ca o sa obtina daca era declarat decedat. S-a dat de gol intr-un mod rusinos!

Publicat: 01 aug. 2018, 12:35 Autor: madalina m. Viral

Tanarul spera ca o sa se imbogateasca, dupa ce si-a inscenat propria moarte.

El a recurs la un plan foarte amplu, cat sa ii asigure credibilitate in fata rudelor, care il plangeau pentru ca s-a stins mult prea devreme. Tachawit Janngiw si-a inscenat propria moarte dintr-un motiv absurd.

Barbatul e originar din Thailanda si cu ajutorul contului sau de Facebook a lasat pe toata lumea sa creada ca a murit. Sotia lui i-a dedicat chiar si o pagina „in memoriam”, prin intermediul retelei sociale.

si-a inscenat propria moarte

Pe pagina speciala de Facebook, sotia tanarului care si-a inscenat propria moarte a publicat si cateva imagini cu trupul neinsufletit al acestuia. Toata lumea a suferit la aflarea vestii teribile, dar in realitate barbatul era bine si sanatos.

Dupa ce imaginile cu presupusul trup neinsufletit al tanarului au ajuns sa fie preluate si de catre o agentie de stiri din Thailanda, nu a mai durat foarte mult timp pana cand s-a aflat adevarul. Tachawit Janngiw statea intins pe podea in acele poze prin care si-a inscenat propria moarte.

S-ar parea ca si sotia lui a fost partasa la acest plan, iar impreuna cu fotografiile, femeia a scris ca acelea sunt ultimele imagini cu barbatul, inainte sa ii dezactiveze contul de pe Facebook, dar si ca l-a iubit foarte mult.

si-a inscenat propria moarte

In fotografiile sinistre, barbatul care si-a inscenat propria moarte a vrut sa para cat mai convingator in fata rudelor care ar fi vazut acea ipostaza. Astfel ca, el si-a inserat si doua bucati de vata in nari.

Sotia le-a spus tuturor ca barbatul a murit de cancer, dar si din cauza ca avea probleme cu astmul. Mai mult, ea a adaugat ca sotul sau s-a „prefacut” ca ar fi in regula mult timp, inainte ca boala fictiva sa puna stapanire complet pe trupul sau.

Cei doi voiau sa puna mana pe banii de inmormantare si ar fi primit 1373 de lire din partea familiei. Mama barbatului a facut aranjamentele necesare pentru ca trupul sau neinsufletit sa fie depus la un templu din provincia Lampang. Ramasitele nu au mai sosit vreodata, iar cand un var al acestuia l-a sunat pe telefonul mobil, barbatul a raspuns fara jena.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 01 aug. 2018, 12:35 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×