S-a speriat teribil cand a primit o papusa voodoo din partea fostei iubite, asa ca a dat-o pe tanara pe mana Politiei. Explicatia ei a fost insa ireala

Publicat: 30 ian. 2018, 09:00 Autor: madalina m. Life

Un barbat din Marea Britanie si-a acuzat fosta iubita de blesteme, dupa ce a primit o papusa voodoo din partea acesteia.

A decis sa actioneze rapid, asa ca a dat-o pe aceasta pe mana Politiei, dar cand a inceput sa povesteasca adevarul, explicatia i-a lasat masca pana si pe oamenii legii. Mai mult, pe langa acea papusa voodoo, barbatul sustine ca a primit si cateva scrisori de amenintare.

Disperata din cauza acuzatiilor, femeia a decis sa faca lumina in acest caz, pentru ca a avut parte de mari necazuri. In urma acuzatiilor primite, ea a ajuns si in fata unui judecator.

Barbatul s-a speriat teribil cand a primit o papusa voodoo

Tia Mariah McBean, in varsta de 20 ani, a fost acuzata de catre fostul ei iubit de un gest absolut socant, dupa ce acesta a inceput sa sustina ca a primit din partea ei o papusa voodoo.

Cei doi s-au cunoscut la un restaurant din estul Londrei si au iesit la intalniri timp de aproximativ cinci luni. Lucrurile au inceput sa nu mai mearga asa cum trebuie, la un moment dat, astfel ca tanara a decis sa ii dea papucii barbatului de 29 de ani.

Ea a marturisit ca totul devenise mult prea serios, iar acesta avea tendinta sa o controleze constant si a inceput sa se teama. Mai mult, Tia a fost socata cand a aflat de la politisti ca fostul ei iubit le-a spus ca a primit o papusa voodoo.

Barbatul s-a speriat teribil cand a primit o papusa voodoo
„Nici macar nu o pot numi o relatie adevarata, au fost patru sau cinci luni. Mi-a inscenat totul. A facut sa para ca eu sunt aia nebuna, ca nu pot trece peste despartire, dar eu am incheiat socotelile cu el. Aveam doar 18 ani atunci”, a povestit tanara din Marea Britanie.

Tia a ajuns in fata unui judecator, anul trecut, dar toate acuzatiile impotriva ei au fost retrase. Ea a povestit si in sala de judecata ca la cateva luni de la despartirea de fostul sau iubit, acesta a sunat-o si a rugat-o sa treaca pe la el.

„Am zis ca e cel mai bine sa merg, pentru ca parea foarte suparat la telefon. Incepuse sa planga. Cand am ajuns acolo mi-a dat o cutie in care era acea papusa vodoo si existau si trei scrisori. Am inceput sa rad, pentru ca in mod clar si le trimisese singur prin posta. Cateva zile mai tarziu m-am trezit cu Politia la usa”, a mai marturisit femeia.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 30 ian. 2018, 09:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă