Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei din haremul său. A închiriat un hotel întreg!

Publicat: 30 mart. 2020, 11:24 Autor: Elena Arhiva
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei din haremul său. A închiriat un hotel întreg!

Regele Thailandei s-a izolat împreună cu 20 de femei din haremul său într-un hotel de lux din Germania pe care l-a închiriat în totalitate.

Gestul monarhului nu a fost pe placul rândul cetăţenilor thailandezi. În Thailanda, aproape 1.000 de oameni au fost contaminaţi cu COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus.

Regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei, în vârstă de 67 de ani, a plătit pentru fiecare cameră din Grand Hotel Sonnenbichl. Acesta este un hotel de patru stele situat la poalele Alpilor. Hotelul oferă o vedere panoramică spre zona montană acoperită cu zăpadă. Monarhul thailandez a închiariat hotelul pentru el, cele 20 de femei din haremul său şi pentru servitorii săi, conform t-online.de.

Regele Thailandei s-a izolat împreună cu 20 de femei din haremul său. Cazarea regelui la hotelul din Germania, o excepție a autorităților

Deși majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus, a fost făcută o excepție. Conducerea Grand Hotel Sonnenbichl a cerut şi a obţinut un permis special pentru a-l caza pe Regele din Thailanda şi pe oamenii care-l însoţesc.

Moharhul din Thailanda ar fi trimis 119 servitori înapoi la Bangkok pe motiv că erau suspectaţi de coronavirus.

Deşi insultarea monarhiei din Thailanda se poate pedepsi cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore, notează Mediafax.

Sursa foto: Mediafax

Publicat: 30 mart. 2020, 11:24 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă