Mirele si-a parasit viitoarea sotie pentru verisoara sa. Acum mireasa nervoasa cere despagubiri!

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:01 Life

Un caz de hilar si totodata socant, s-a petrecut de curand, in Dambovita. Un viitor mire a decis sa anuleze nunta, pe ultima suta de metri, dar n-a scapat basma curata.

Barbatul este acum obligat sa plateasca despagubiri. Mirele si-a parasit viitoarea sotie pentru verisoara acestei, insa va trebui sa raspunda pentru fata sa. Cazul controversat s-a aflat recent, spre oroarea cunoscutilor si a viitorilor invitati.

Tanarul si-a parasit viitoarea sotie pentru o alta femeie. A fost vorba chiar despre verisoara miresei. Nervoasa de cele intamplate, dar si din cauza faptului ca a cheltuit foarte multi bani in contul marelul eveniment, mireasa a cerut dreptate. A facut-o in instanta de judecata, unde s-a aflat intregul adevar.

Mirele si-a parasit viitoarea sotie pentru verisoara ei!

Mai exact, tanara este orginara din satul Potlogi, in judetul Dambovita. Ea a fost parasita imediat dupa petrecerea de logodna, iar acum urmeaza sa primeasca despagubiri de 34.000 de lei. Decizia a fost luata de catre Judecatoria Racari. Fosta iubita a mirelui a venit imbracata in rochie de mireasa la nunta lui si a cazut in genunchi sa o ierte!

Mirele si-a parasit viitoarea sotie pentru verisoara sa

Mai mult, nunta celor doi a fost anulata deoarece tanarul viitor mire a fugit impreuna cu verisoara femeii, chiar inainte de marele lor eveniment. Daca necazurile pentru femeie nu ar fi fost suficiente, si invitatii si-au cerut inapoi toate darurile. Totul avand in vedere ca nunta nu ar mai fi avut oricum loc, noteaza hotnews.ro.

In plangerea oficiala pe care femeia al carui nume nu a fost dezvaluit, se arata ca mirele a fugit cu o alta femeie, chiar dupa petrecerea de logodna. Acesta a luat si toti banii pe care ei ii primisera de la invitati. Magistratii de la Judecatoria Racari i-au dat dreptate tinerei mirese. Ea a fost umilita, iar barbatul va trebui sa ii plateasca daune morale si materiale.

„În data de 18.08.2017 reclamanta a organizat logodna, efectuând cheltuieli de mare amploare, iar în ziua logodnei a organizat o petrecere în curtea locuinței, cheltuielile pe care le-a făcut ajungând la suma de aproximativ 40.000 de lei.

A arătat reclamanta că a închiriat o rochie de mireasă de la un cunoscut designer vestimentar contra sumei de 2000 de euro și a plătit 2.100 de lei pentru efectuarea de coafuri pentru patru persoane și totodată a cumpărat băuturi alcoolice în cuantum de aproximativ 5.000 de lei, la care s-au adăugat băuturi non-alcoolice și a plătit și suma de 1.000 de lei reprezentând onorariul lăutarilor”, se arata in plangerea oficiala facuta de femeia parasita.

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:01 Life
Pe aceeași temă