Mirela Vaida a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: ”S-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții”

Publicat: 28 Jul. 2020, 10:59 Vedete

Mirela Vaida a scris pe rețelele de socializare un mesaj important pentru urmăritorii acesteia. O altă persoană a fost confirmată cu noul coronavirus în echipa din care face parte.

Prezentatoarea TV Mirela Vaida a notat pe rețelele de socializare că începând de astăzi, pentru o perioadă, vor sta acasă, în izolare, pentru a fi siguri că nu vor mai apărea cazuri de infectări cu noul coronavirus.

Mirela Vaida anunță încă un caz de infectare în rândul echipei

”Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legatura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific și sper să rămân așa! Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste această perioadă! Să aveți cu toții liniște și sănătate!! Doamne ajută! 🙏💖„, este mesajul scris de Mirela Vaida pe Facebook.

Buna dimineata! Aseara, tarziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, in randul echipei noastre. Pentru ca interactionam…

Publicată de Mirela Vaida pe Marţi, 28 iulie 2020

În urmă cu câteva zile, Veronica ”Vulpița” Stegaru și soțul ei, Viorel Stegaru, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus, astfel că în acest moment se află în izolare. De asemenea, și alte persoane din echipa ”Acces Direct” au intrat în contact direct cu ei, fiind confirmați cu noul coronavirus. Totul ar fi pornit după ce Veronica s-a întors de la Blăgești, unde a stat câteva zile în compania familiei sale. Ea s-a întors apoi la București, unde soțul ei rămăsese singur în apartamentul închiriat.

Publicat: 28 Jul. 2020, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă