Câți bani câștigă Vulpița, pe zi, de la Antena 1

Publicat: 06 mai 2020, 10:19 Autor: Elena Arhiva
Câți bani câștigă Vulpița, pe zi, de la Antena 1

Câți bani câștigă Vulpița, pe zi, de la Antena 1. Vulpița și Viorel încasează o sumă colosală pentru a face spectacol în cadrul emisiunii Acces Direct.

Mai mult, de pe urma banilor primiți de la Antena 1, aceștia au lăsat Vasluiul în urmă și s-au mutat în Capitală, acolo unde trăiesc o nouă viață.

Cei doi soți din Vaslui încasează săptămânal pentru aparițiile de la Acces Direct o adevărată avere, asta pentru că audiențele au explodat de când aceste personaje apar pe sticlă. Astfel, în contextul în care Antena 1 face bani frumoși de pe urma lor, Vulpița și Aurel sunt recompensați regește.

Mai exact, pentru apariția de la Acces Direct, Vulpița primește un salariu săptămânal, care este echivalentul unui salariu pentru care un om muncește o lună întreagă.

Mai exact, soția lui Viorel Stegaru încasează de la Antena 1 suma de 100 de euro pe zi, adică 500 de euro pe săptămână. Dacă facem calculul, într-o lună, Vulpița încasează suma de 9.600 de lei. Cu acești bani, Vulpița și Viorel duc o viață lipsită de griji în Capitală.

Emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, a primit o amendă record în valoare de 100.000 de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru difuzarea telenovelei Vulpița-Viorel, relatează Impact.ro.

Publicat: 06 mai 2020, 10:19 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Tags:
Pe aceeași temă