VIDEO! Mihaela Radulescu a gatit la Ferma pizza de cartofi si papanasi cu dulceata din cartofi! I-a inebunit pe concurenti cu retetele moldovenesti facute ca la Monaco!

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:23 News 3

Diva de la Monaco si-a ridicat manecile si a intrat in bucaratie reusit sa faca doua preparate cu care le-a luat mintile concurentilor de la Ferma.

Mihaela Radulescu a gatit pizza de cartofi si papanasi cu dulceata din cartofi!

„Moldoveanu a invatat sa faca din cartofi de toate. Supa de cartofi stiti, mancarica de cartofi stiti, de toate se fac. Imediat va fac papanasi cu dulceata din cartofi si va fac si pizza din cartofi si mi-ar fi placut sa mai am si o rosie, ceva. Cascaval, putina faina, doua oua, sare, piper, cam asta am pus.

Ea nu o sa creasca precum o placinta, dar e o pizza, deci nu te gandi ca o sa fie nu stiu ce” le-a explicat Mihaela fetelor in timp ce gatea pentru ele.

Secretul a fost ca la final toti se asteptau sa faca o masa pe cinste si sa se infrupte din bucatele pregatite de Mihaela, doar ca pizza si papanasii din cartofi au fost de fapt premiile pentru cei care urmau sa se infrunte in ring la duel.

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:23 News 3
Pe aceeași temă