Acestea sunt cele mai apreciate costume la comandă pentru bărbați în anul 2019

Publicat: 06 Feb. 2019, 18:00 News 3
Acestea sunt cele mai apreciate costume la comandă pentru bărbați în anul 2019

Pentru a avea un costum elegant, unic, atractiv la un eveniment special, trebuie în primul rând să cunoști tendințele în modă din acest an, astfel vei ști ce să alegi pentru a fi întotdeauna relevant și modern.

costume Filip Cezar

Cea mai bună idee este să-ți faci un costum la comandă deoarece acesta îți va veni ca turnat pe corp, va fi foarte bine realizat grație talentului, creativității și experienței designerilor și croitorilor care îl vor realiza. În plus, ai avantajul de a alege chiar tu materialul dorit, modelul, și desigur vei avea garanția că va fi un produs de calitate, durabil în timp, potrivit pentru diverse evenimente la care vei participa – nunți, botezuri, întâlniri de afaceri.

În anul 2019 au apărut noi tendințe în modă la costume pentru bărbați, dar sunt apreciate și modelele de costume clasice – Tuxedo, costumul din mătase tip jacquard, costumul de mire din catifea. Un costum recomandat de designeri în anul 2019 pentru o ținută business, formală, sau de ocazie, este double breasted, care este foarte elegant și atrăgător. Acesta este perfect pentru orice ocazie mai specială, unde se cere o ținută deosebită, de lux, mai serioasă. Designerii recomandă pentru acest an multe modele de costume de acest gen, care au sacoul încheiat la unul sau la două rânduri de nasturi. Sunt modele cambrate pe talie, dar și modele de costume care oferă mai multă libertate de mișcare.

costume Filip Cezar

În ceea ce privește costumele de zi cu zi, aici apar foarte multe schimbări care au devenit deja foarte populare. De exemplu în acest an se poartă pantalonii largi la costumele pentru bărbați.

Alte tendințe ale acestui an sunt:

  • Costumele în stil retro, realizate din catifea, material tip tweed sau velur. Sunt preferate nuanțele de bej și maro, sau nuanțele de roșu închis spre ciocolatiu și negru.
  • Costumele din materiale cu texturi diferite, în culori închise.
  • Se poartă pulovere cu guler înalt la costum în loc de cămașă.
  • Sunt în trend culorile închise, de verde, albastru, gri, maro, negru.
  • Culoarea Marsala este preferată și în acest an la materialele pentru costume pentru bărbați.
  • În anul 2019 sunt în tendințe multe modele de costume clasice gri și negre prezentate în colecțiile designerilor, care sunt în stilul oamenilor de afaceri. De asemenea nu lipseasc cămășile în culori luminoase și accesoriile pentru prinderea cravatei, sau broșele pentru bărbați.
  • Foarte populare sunt costumele de tip tweed în stil de gentleman.
  • Culorile preferate în acest an la costume pentru bărbați sunt albastru, verde, gri, nuanța afinelor, bej, roșu închis, galben strălucitor, verde smarald și altele.

Pentru evenimente importante se recomandă cravata dar aceasta poate fi putin mai lungă și mai lată decât variantele de modele clasice. Cravatele cele mai elegante sunt realizate din mătase, au finisaje de calitate și sunt durabile în timp. Cu o cravată frumoasă un bărbat va arăta foarte bine indiferent de funcția sa socială sau profesională. În 2019 sunt extraordinar de populare eșarfele care sunt indicate și la costumele casual sau de ocazie. De asemenea sunt la modă papioanele din mătase sau din catifea, care se poartă și la alte articole de îmbrăcăminte, nu doar la cămașă.

costume Filip Cezar

Pentru bărbații interesați de costume la comandă există o croitorie costume în București care are o colecție excelentă de costume pentru bărbați: costume business, costume casual, costume de mire, costume de ocazie, în tendințele modei și care pot fi realizate la comandă foarte repede, chiar și la urgență, în doar câteva zile. Bărbații pot primi aici sfaturi de la persoane avizate, care au experiență în domeniu, croitorie-design, și care știu să combine ingenios haine și accesorii astfel încât ținutele să arate extraordinar.

Este foarte important ca îmbrăcămintea să fie realizată de oameni talentați, cu mulți ani de experiență, deoarece astfel se pot obține lucruri de calitate, care arată la fel de bine și după 20 de ani. Cei care optează pentru realizarea costumelor la comandă pot alege orice stil – clasic, modern, elegant, formal, casual, etc. De asemenea au multe variante de materiale din care pot selecta pe acelea pe gusturile lor, dar și de accesorii fel de fel: papioane, curele, cravate, batiste, eșarfe, bijuterii, pantofi și altele. Toate costumele se realizează în funcție de specificațiile și dorințele fiecărui client în parte. La final se obține un produs de calitate înaltă, elegant, impecabil realizat din toate punctele de vedere.

Publicat: 06 Feb. 2019, 18:00 News 3
Pe aceeași temă