VIDEO! Mihaela Radulescu a gatit la Ferma pizza de cartofi si papanasi cu dulceata din cartofi! I-a inebunit pe concurenti cu retetele moldovenesti facute ca la Monaco!

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:23 News 3

Diva de la Monaco si-a ridicat manecile si a intrat in bucaratie reusit sa faca doua preparate cu care le-a luat mintile concurentilor de la Ferma.

Mihaela Radulescu a gatit pizza de cartofi si papanasi cu dulceata din cartofi! Concurentii de la Ferma au fost foarte incantati de faptul ca Mihaela Radulescu s-a oferit sa gateasca pentru ei.

Prezentatoarea emisiunii a intrat in bucatarie alaturi de Brigitte Sfat, Carmen Negoita si Ioana Filimon si s-a apucat sa gateasca cateva preparate din cartofi dupa o reteta moldoveneasca. Raduleasca a reusit sa-l impresioneze pe Morosanu si pe ceilalti concurenti care au venit si au laudat-o pentru surpriza culinara pe care ea le-a pregatit-o.

Carmen Negoita a taiat cartofii, Brigitte i-a pasat iar Mihaela in timpul asta s-a apucat sa faca si „papanasi” tot din cartofi, rezultatul fiind unul care chiar si pentru telespectatori arata savuros.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Feb. 2019, 15:23 News 3
Pe aceeași temă