Mesajul emoționant al Oanei Roman pentru Marius Elisei: ”M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură”

Publicat: 15 iun. 2021, 13:06 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Roman a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru Marius Elisei, fostul partener de viață alături de care are un copil.

Oana Roman a notat un mesaj foarte frumos în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă alături de cel care i-a fost partener, și anume Marius Elisei. În urmă cu câteva luni, Oana Roman și tatăl fetiței sale au divorțat, iar după ce actele au fost semnate oficiale, au făcut împreună un videoclip în care au explicat ce s-a întâmplat cu ei de-a lungul timpului.

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.

Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei din ziua nunții, scrie Cancan.

Marius Elisei, cadouri pentru Oana Roman

Marius Elisei a recunoscut faptul că o iubeşte în continuare pe Oana Roman, ba chiar o surprinde cu câte un cadou ori de câte ori are ocazia.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte.

Eu îmi doresc din toată inima (n.r. – o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

sursă foto: captură video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 15 iun. 2021, 13:06 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă