Marius Elisei, primul pas spre împăcarea cu Oana Roman. Ce declaraţii de dragoste i-a transmis fostul soţ

Publicat: 09 iun. 2021, 11:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În urmă cu patru luni, Oana Roman și Marius Elisei anunţau că relaţia lor s-a încheiat. Cei doi au divorţat oficial în faţa notarului, iar mulţi credeau că totul s-a terminat odată cu această decizie radicală. Surpriză însă, aceştia au încercat să pastreze o relaţie de prietenie de dragul fetiţei lor, însă pentru că dragostea nu putea să se stingă atât de repede, Marius Elisei şi-a dat seama că nu poate să renunţe la fosta lui parteneră, iar acum încearcă să se împace cu aceasta.

După multe discuţii şi încercări, Oana Roman şi Marius Elisei au găsit o modalitate de a lăsa neînţelegerile în trecut. Se pare că cei doi se înţeleg mult mai bine după divorţ, deşi cârcotaşii nu îi mai vedeau din nou împreună.

Se pare că, după patru luni de la divorț, Marius Elisei se gândește la împăcarea cu Oana Roman. Aceştia au fost împreună într-o scurtă vacanţă, unde au petrecut timp preţios împreună. Mai mult decât atât, recent Marius Elisei a recunoscut faptul că o iubeşte în continuare pe Oana Roman, ba chiar o surprinde cu câte un cadou ori de câte ori are ocazia.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. – dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Pe lângă aceste lucruri, bărbatul a mai dezvăluit şi faptul că îşi doreşte să se împace cu fosta lui soţie, însă nu ştie deocamdată dacă şi aceasta este de acord.

„Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r. – o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. – împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus el la același post de televiziune.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 iun. 2021, 11:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă