Marius Elisei, primele declaraţii despre iubita însărcinată. Ce spune fostul soţ al Oanei Roman despre noua relaţie

Publicat: 30 apr. 2021, 09:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Marius Elisei, primele declaraţii despre iubita însărcinată. Ce spune fostul soţ al Oanei Roman despre noua relaţie

Marius Elisei şi Oana Roman au divorţat în urmă cu câteva luni, iar în ultima perioadă s-a zvonit faptul că bărbatul şi-ar fi refăcut deja viaţa alături de altcineva. Mai mult, o sursă apropiată acestuia ar fi declarat că partenera sa este şi însărcinată. Fostul soţ al Oanei Roman a făcut primele declaraţii despre acest subiect.

Marius Elisei a răbufnit, după ce a aflat că ar avea o iubită însărcinată! În cadrul unui interviu recent, fostul soţ al Oanei Roman a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre viaţa sa sentimentală.

Astfel, bărbatul a explicat că este singur în acest moment şi nu ar fi avut cu cine să facă un copil.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Marius Elisei a transmis faptul că, în cazul în care ar avea pe cineva prima persoană care ar afla acest lucru ar fi fosta lui soţie, Oana Roman.

„Păi da, în primul rând trebuie să… când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai transmis acesta.

Oana Roman și Marius Elisei, petrec Paştele împreună?

Deşi căsnicia căsnicia lor nu a mai funcţionat, în continuare cei doi se ajută atunci când au nevoie, ba chiar încearcă să se vadă cât mai des posibil pentru fiica lor, Isabela.

În cadrul unui interviu, Oana Roman a vorbit şi despre sărbătorile Pascale, pe care le va petrece alături de familie, dar şi de fostul soţ.

„Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”a povestit Oana Roman, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 30 apr. 2021, 09:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă