Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: ”Îmi merge bine în perioada asta”

Publicat: 05 ian. 2021, 15:13 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Marius Elisei a făcut primele declarații oficiale după ce s-a scris că el și Oana Roman vor divorța. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman care a dezvăluit că soțul său a plecat de acasă și a lăsat-o și fără afacere.

Oana Roman a șocat o țară întreagă după ce a anunțat că se desparte din nou de Marius Elisei. Cei doi au mai avut în ultimii ani perioade în care s-au certat însă nimeni nu se mai aștepta la asta din partea celor doi.

Bărbatul a declarat că este liniștit acum, ba chiar spune că totul îi merge bine, mai ales pe plan financiar.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac. Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar”, a declarat Marius, pentru Click!.

Marius Elisei are o nouă relație

Se pare însă că Marius a hotărât să își lase din nou familia pentru o femeie pe care ar fi cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 ian. 2021, 15:13 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×