Ce mesaj dureros a transmis Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei: ”Fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”

Publicat: 02 Jan. 2021, 10:08 Vedete

După șase ani de relație în care nu a fost totul numai lapte și miere, Oana Roman și Marius Elisei sunt hotărâți să își spună definitiv adio. Recent, vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care vorbește despre adevăratele motive ale despărțirii.

Deși în trecut au mai avut unele probleme, nimeni nu se mai aștepta ca Oana Roman și partenerul ei să ia această decizie.

Anunțul separării a fost făcut chiar în pragul sărbătorilor de Oana Roman, care explica totodată faptul că ea a încercat să facă tot posibilul pentru a-și salva căsnicia până în ultima clipă.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a transmis Oana Roman cu lacrimi în ochi.

Care au fost motivele despărțirii

Recent, Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dedicat soțului său și chiar dacă nu a explicat cu subiect și predicat care au fost adevăratele motive ale despărțirii, oamenii au putut înțelege care sunt nemulțumirile vedetei.

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, Marius Elisei ar fi făcut și câteva ”schimbări forțate” în viața Oanei Roman. Potrivit spynews.ro lui Marius nu i-ar fi plăcut anturajul soției sale și ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să-i îndepărteze pe prietenii Oanei: se purta urât cu ei, avea ieșiri necontrolate și replici nu tocmai plăcute pentru aceștia, când ieșeau împreună, așa că cei din jurul lor au decis să se retragă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 02 Jan. 2021, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă