Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei? Gestul care a dat-o pe vedetă de gol

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:58 Vedete

Oana Roman pare că nu și-a revenit după divorțul de Marius Elisei. Cei doi s-au separat oficial la notar în urmă cu aproape două luni. Recent însă, fiica lui Petre Roman a făcut declarații neașteptate despre fostul său partener pe rețelele de socializare.

Deși cei doi nu mai formează un cuplu de câteva luni, iar Marius s-a mutat din casa vedetei, se pare că Oana Roman, încă îi păstrează hainele fostului său soț. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a arătat fanilor o parte din camera în care Marius Elisei încă mai are hainele.

„Ale lui sunt încă aici. De parcă totul e suspendat în timp”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei?

De când a devenit o femeie liberă, Oana Roman este mult mai activă pe rețelele de socializare. Aceasta organizează destul de des sesiuni de întrebări din partea fanilor săi, cărora le răspunde la toate curiozitățile.

Astfel, în urmă cu câteva zile, în momentul când a fost întrebată dacă îi este dor de fostul soț, Oana Roman nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns extrem de sincer.

„Nu știu dcă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Cum ar reacționa Oana Roman, dacă Marius Elisei și-ar dori încă un copil

Oana Roman a reușit să își uimească admiratorii, recent, după ce a dezvăluit cum ar reacționa dacă fostul ei soț ar vrea să facă un copil cu altcineva.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu mai poate”, a explicat vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 24 Mar. 2021, 14:58 Vedete
Pe aceeași temă