Oana Roman nu a renunţat la numele fostului soţ pe reţelele de socializare. Motivul pentru care încă nu l-a schimbat

Publicat: 24 May. 2021, 12:10 Vedete

La începutul acestui an, Oana Roman şi Marius Elisei anunţau faptul că au divorţat oficial în faţa notarului. Cei doi au în continuare o relaţie frumoasă de dragul fiicei lor şi se ajută atunci când au nevoie. Deşi au declarat în repetate rânduri că nu mai există cale de împăcare între ei, vedeta încă poartă numele fostului soţ.

În urmă cu câteva zile, fanii vedetei au observat pe reţelele de socializare faptul că Oana Roman poartă în continuare şi numele fostului său partener. Mulţi i-au trimis mesaje vedetei curioşi de ceea ce se întâmplă în viaţa ei, mai ales că în weekend-ul ce tocmai a trecut, fostul cuplu a mers într-o mini vacanţă departe de aglomeraţia din Capitală.

Pe pagina ei de Instagram, Oana Roman a explicat motivele pentru care nu și-a schimbat deocamdată numele.

„Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei”, a fost răspunsul vedetei.

Ce spune Oana Roman despre momentele grele prin care trece fostul său soţ

Chiar dacă relaţia lor s-a încheiat, Oana Roman este în continuare alături de tatăl fiicei sale şi îl sprijină în momentele în care are nevoie de ajutor. În ceea ce priveşte perioada prin care acesta trece, vedeta a explicat: „Nu am de unde să știu exact ce stări are el. Cu toții avem la un moment dat stări mai bune, stări mai proaste. Nu știu ce să spun. El e totuși tânăr, are toată viața înainte. Nu cred că putem vorbi despre depresie. Poate are momente în care se simte singur, momente în care îi e dor de Isa sau nu-mi dau seama… sau poate de noi cumva, că trecerea a fost destul de bruscă pentru toată lumea. Și eu am momente de astea în care am așa o nostalgie sau o strângere de inimă că sunt anumite momente care nu mai sunt. Viața e și cu momente bune și cu momente proaste și cu momente în care suntem supărați, fericiți”, a declarat oana Roman, transmite spynews.ro.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 24 May. 2021, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă