Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar! Ce decizie au luat în privința fiicei lor

Publicat: 15 feb. 2021, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial, la notar. Între cei doi nu a mai existat cale de împăcare, astfel s-au prezentat astăzi, pentru a-și încheia socotelile.

Vedeta și fostul său partener s-au separat înainte de sărbătorile de iarnă, iar mulți așteptau ca cei doi să se împace pentru că nu era pentru prima dată când treceau printr-un astfel de moment.

Din nefericire, amândoi au hotărât că cel mai bine este să se despartă, iar astăzi au pus capăt mariajului. Cei doi au petrecut timp de 40 de minute în biroul notarial acolo unde, cel mai probabil au pus la punct toate lucrurile nerezolvate. Oana Roman a fost singură să semneze actele de divorț, însă înainte de a face acest lucru a lăsat-o pe fiica sa la grădiniță, potrivit Spynews.

Ce decizie au luat cei doi în privința fiicei lor

Cea mică a fost extrem de afectată din pricina separării părinților ei, însă cei doi au decis ca micuța să petreacă timp cu fiecare. Oana Roman consideră că este foarte important ca figura paternă să nu lipsească din viața copilului său, iar Marius este un tată extraordinar așa cum a spus-o și vedeta de nenumărate ori.

”Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile, și săptămâna asta a luat-o ieri și o iau eu mâine la prânz, pentru că avem filmări și nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Cum se înțeleg cei doi după separare

Întrebată de fani în ce relații a rămas cu soțul ei, Marius Elisei, după separare, Oana Roman a explicat: „Păstrăm legătura și avem o relație foarte ok, pentru că trebuie să o creștem pe Isa și suntem doi părinți responsabili. Am ajuns împreună la concluzia că nu mai există șanse de împăcare și e mai bine așa pentru amândoi!”, a adăugat vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 15 feb. 2021, 12:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă