EXCLUSIV| Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei: “Suntem separați, dar împreună”

Publicat: 14 iun. 2021, 13:53 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Oana Roman, primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei, fostul ei soț!

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei?

Deși au trecut mai bine de 4 luni de la divorț, Oana Roman și Marius Elisei par mai apropiați ca niciodată. Cei doi sunt mai mereu văzuți împreună, la evenimente mai ales, pleacă în mini-vacanță, iar bărbatul îi face adesea declarații de dragoste vedetei, pe conturile sale de socializare. Mai mult, recent, el le-a arătat internauților că a reînceput să poarte și vergheta! Atitudinea celor doi lasă de înțeles că s-au împăcat și că formează din nou un cuplu, o familie. Cu atât mai mult cu cât, Marius Elisei declara recent la un post de televiziune că îi face adesea cadouri Oanei, că o iubește și că își dorește să se împace cu ea.

Oana Roman: „Suntem mai bine ca înainte”

Reporterii CIAO.RO au întâlnit-o însă pe Oana Roman recent la un eveniment la care a venit însoțită de fiica sa, Isa, nu și de Marius. Întrebată de împăcarea cu fostul soț, Oana ne-a asigurat că momentan nu se pune problema despre așa ceva.

Eu și Marius suntem ok, suntem separați dar împreună, cumva. Suntem mai bine ca înainte, ne înțelegem, avem grijă de Isa, ne vedem, avem un bussines împreună. Deocamdată nu se pune problema de împăcare. Nu știu dacă nu vreau, sunt multe lucruri care s-au întâmplat, trebuie să mai treacă timp…”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO.

În această perioadă, vedeta este prinsă cu niște proiecte personale la care muncește de ceva timp și pe care este nerăbdătoare să le lanseze.

“Sunt foarte ocupată în perioada asta pentru că îmi pregătesc să-mi relansez site-ul și blogul pe care le-am abandonat acum mulți ani, și lucrez cu cineva pe zona asta. O să mă apuc să scriu, să fac materiale, campanii, și o să ies și pe zona de a promova lucruri interesante, în scris e mult mai la îndemâna mea decât doar prin imagini. De abia aștept să fie gata și să-l lansez. Pe lângă asta, mai am și  emisiunea la Antena Stars”, ne-a mai spus vedeta.

Întrebată însă dacă ar accepta propunerea de a participa la o emisiune gen “Survivor” sau “Asia Expres”, Oana spune că nici vorbă:

“La astfel de emisiuni… sub nicio formă. Îmi cunosc limitele și nu e pentru mine”, a conchis Oana Roman.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Oana Roman

 

 

Publicat: 14 iun. 2021, 13:53 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×