Menajera legata de copac de patronul nervos. E ireal de ce o acuza pe femeie ca facuse

Publicat: 31 mai 2019, 16:58 Autor: madalina m. Life

Acosta Baruelo are doar 26 de ani si lucra in serviciul unei familii bogate, din Arabia Saudita.

Menajera legata de copac, pentru ca a facut un gest considerat necugetat. Cel putin asta sustine patronul femeii, care a pedepsit-o peste masura. Imaginile cu ea in acele ipostaze s-au viralizat imediat.

Mai mult, au fost realizate de catre o colega de munca a tinerei originare din Filipine. Pozele au fost postate in mediul online, pentru a le arata tututor ce lectie umilitoare a primit menajera. S-ar parea ca tanara si-a infuriat angajatorii peste masura.

Menajera legata de copac si umilita in ultimul hal!

Momentele socante s-au petrecut in urma cu cateva zile, in orasul Riyadh, din Arabia Saudita. Se pare ca Acosta Baruelo a facut o greseala care a costat-o teribil. Femeia a uitat o piesa de mobilier, cel mai probabil foarte scumpa, afara.

Aceasta a lucrat cateva luni pentru familia instarita. La cei 26 de ani, a primit o lectie umilitoare de viata, fiind acuzata de patroni ca nu si-a facut treaba. Internautii care au privit pozele cu ea s-au declarat profund socati. Angajata unui restaurant si-a batut clienta fara mila

Mobila pe care menajera legata de copac a uitat-o pe afara costa o avere si a ramas in caldura dogoratoare, care se resimte mai mereu in zonele din Arabia Saudita. Din pricina puterii Soarelui, risca sa se degradeze. Insa, asta nu s-a intamplat, de fapt, dar femeia tot a fost pusa la respect.

Menajera a fost lasata asa, pret de cateva ore, la fel ca piesa de mobilier scump! Cei pentru care lucra au legat-o cu sfoara groasa, iar femeia nu reusea sa se miste mai deloc. In mod absurd, servitoarei i s-a spus ca trebuie sa resimta pe propria piele efectul nociv al Soarelui. In situatia foarte grava au fost alertate si autoritatile din Filipine, care cel mai probabil vor interveni in apararea tinerei.

sursa: dailymail.co.uk

Menajera lui Razvan Ciobanu face dezvaluiri

Publicat: 31 mai 2019, 16:58 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă