Angajata unui restaurant si-a batut clienta fara mila! E ireal ce s-a intamplat apoi cu agresoarea

Publicat: 27 Jul. 2018, 15:45 Life

Angajata unui restaurant renumit de mancare tip fast food si-a batut brutal clienta.

Agresoarea se numeste Erika Chavolla are 24 de ani si lucreaza intr-un restaurant renumit cu mancare de tip fast food in Las Vegas. Aceasta a batut o clienta din cauza faptului ca a vrut sa umple un pahar pentru apa cu suc.

Aceasta este surprinsa de faptul ca filmarea video a devenit atat de virala intr-un timp ata de scurt, deasemenea s-a plans ca a gasit cateva comentarii rautacioase la adresa greutatii sale.

Restaurantul cu mancare de tip fast food investigheaza incidentul. O martora aflata la locul in care s-a petrecut evenimentul a seclarat ca disputa dintre cele doua femei a inceput cand clienta a incercat sa-si puna suc intr-un pahar pentru apa.

Clienta a cerut un pahar pentru apa, apoi a vrut sa faca rost de suc gratis dupa ce  angajata inchisese dozatorul de sucuri. Clienta restaurtantului s-a enervat, i-a aruncat o portie de cartofi prajiti peste tejghea si i-a adresat Chavollei cateva injurii.

Angajata s-a enervat extrem de tare, a luat-o pe fata pe sus si a aruncat-o pe o alta masa.  Clientii aflati in restaurant au incercat sa o stapaneasca, cu toate acestea. Chavolla si-a pastrat slujba.

Publicat: 27 Jul. 2018, 15:45 Life
Pe aceeași temă