Meghan Markle este obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta. Ce va face toata familia

Publicat: 09 dec. 2018, 16:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Cu toate ca pana acum a reusit sa se impuna si sa incalce mai multe reguli ale familiei regale, de Craciun nu prea ii mai iese.

Meghan Markle este obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta. Ducesa de Sussex isi va petrece primul ‘Craciun Regal’ in fata televizorului. Regina Elisabeta adora sa se uite la EastEnders si a format deja o traditie din asta.

Conform Mirror.co.uk, Printul Harry si Meghan Markle o vor acompania pe Regina Elisabeta de sarbatori, la Sandringham, in Norfolk. Acolo isi vor petrece regalitatile Craciunul. Familia Regala a Marii Britanii va merge la slujba la biserica St Mary Magdalene.

Meghan Markle, obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta

Meghan Markle este obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta.Dupa slujba, vor servi cina in familie si se vor uita la televizor. Toti vor viziona ‘Enders Christmas special’ si vor asculta discursul Reginei Elisabeta pe care il tine an de an. Ramane de vazut daca la sarbatoare va lua parte si mama lui Meghan Markle. Daca va fi prezenta, va fi o noua incalcare a protocolului regal.

Meghan Markle este obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta.„Regina Elisabeta iubeste EastEnders si, in fiecare Craciun, televizorul e deschis pentru emisiune si toata lumea se uita. Este o traditie de familie neobisnuita si nu se negociaza. La fel cum nu se negociaza nici prezenta la discursul reginei”, sustine o sursa din palat.

De ce si-a dat demisia asistenta lui Meghan MarkleAnul trecut, Meghan Markle a petrecut Craciunul cu familia regala in calitate de logodnica. A fost, probabil, prima incalcare de protocol la Casa Regala a Angliei. Presa internationala titreaza ca, desi cei doi frati s-au racit intre ei, ducii de Cambridge vor petrece sarbatorile cu ducii de Sussex, la Amner Hall, in Norfolk.

Publicat: 09 dec. 2018, 16:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×