Mega Image, mesaj plin de durere: „Am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în cel mai grav accident rutier din 2019”

Publicat: 05 oct. 2019, 12:55 Autor: Simona News 3
Mega Image, mesaj plin de durere: Am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în cel mai grav accident rutier din 2019

Rețeua de magazine Mega Image anunță că a pierdut opt colegi în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Mega Image, mesaj plin de durere. Într-o postare pe Facebook compania își exprimă regretele dupa tragicul accident din Ialomița.

„Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de famiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare”.

Mega Image, mesaj plin de durere

Accident soldat cu 10 morti

Bilanțul final al accidentului rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița arată că 10 oameni au murit și șapte au fost răniți.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.

Sorina Pintea, declaratie despre carnagiul din Ialomita

„Pot da detalii despre victimele care au ajuns la spitalele din București, respectiv la Bagdasar Arseni și la Spitalul Floreasca. Pacienții de la Bagdasar Arseni au următoarea stare: o pacientă de 42 de ani e în sala de operații pentru ruptură de splină, ea va rămâne internată la secția de Chirurgie Generală.

O altă pacientă de 30 de ani, a cărei stare e stabilă, va rămâne internată pe secția de Chirurgie Plastică, prezentând o plagă facială.

Un al treilea pacient urmează să ajungă din Slobozia cu elicopterul, pentru că acolo a fost operat pentru o factură de splină, dar pentru că prezintă o fractură de coloană vertebrală, va fi adus la spitalul Bagdasar Arseni.

La spitalul Floreasca sunt internate două paciente. O pacientă de 39 de ani, politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic, care din unitatea de primiri-urgențe a intrat direct în sala de operații, este acum stabilă și va fi trimisă la investigații.

Vezi continuarea AICI!

Publicat: 05 oct. 2019, 12:55 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă