Mărturia cutremurătoare a unei femei care a stat în spital 141 de zile din cauza coronavirusului: „Mi-am dorit să mor!”

Publicat: 03 Aug. 2020, 11:11 Arhiva

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care a petrecut 141 de zile în spital, luptându-se cu Covid-19, pneumonie și septicemie, a fost externată și a vorbit despre războiul pe care pare că l-a câștigat.

Femeia, Fatima Bridle, în vârstă de 35 de ani, s-a îmbolnăvit de coronavirus după ce s-a întors în Regatul Unit, după o călătorie de o lună în orașul Mohammedia din Maroc. Fatima Bridle, fost technician de laborator, a petrecut 141 de zile în Spitalul General din Southampton, luptându-se cu noul coronavirus.

Femeia a fost în coma timp de 40 de zile și a trebuit să fie conectată la un aparat de ventilație mecanică, după ce plămânii ei au cedat. A petrecut 105 de zile conectată la aparatul ce a ținut-o în viață. Nu a fost ușor. Fatima Bridle a povestit că persoanele care i-au salvat viața merită o medalie și a descris drept „oribilă” durerea pe care a suferit-o din cauza ventilatorului mechanic.

„Mi-am dorit să mor, la un moment dat. A fost atât de înspăimântător! Am vrut să urlu, dar nu am putut”, a spus femeia.

Nu şi-a văzut soţul timp de 5 luni

Unul dintre plămânii ei a fost distrus de Covid-19, iar ea nu va mai putea niciodată să respire la capacitate maximă. Soțul ei, Tracy, în vârstă de 56 de ani, un fost soldat, s-a îmbolnăvit, de asemenea, și nu și-a putut vedea soția, timp de cinci luni, scrie a1.ro.

În prezent, Fatima Bridle este monitorizată acasă de către doctori. Femeia a spus că speră să lucreze pentru NHS – sistemul medical de stat din Regatul Unit.

Sursa Foto: Facebook Fatima Bridle

Publicat: 03 Aug. 2020, 11:11 Arhiva
Pe aceeași temă