Marc Jacobs s-a căsătorit cu fotomodelul Charly Defrancesco

Publicat: 08 Apr. 2019, 14:04 Vedete

Marc Jacobs și Charly Defrancesco sunt împreună din anul 2016. Cei doi s-au logodit în aprilie 2018.

Marc Jacobs s-a căsătorit cu fotomodelul Charly Defrancesco. Creatorul de modă american si-a unit destinul cu fotomodelul și fabricantul de lumânări Charly Defrancesco, într-o ceremonie care a avut loc sâmbătă, în orașul american New York, relatează mediafax.ro.

Anunțul a fost făcut de Jacobs pe rețeaua de socializare online Instagram. El a încărcat câteva fotografii din culisele evenimentului, printre care una cu verigheta sa și alta cu agrafele cu pinguini din onix și diamante purtate atât de el, cât și de soțul său.

Marc Jacobs s-a căsătorit cu fotomodelul Charly Defrancesco

  • „Pinguinii au un singur partener în viață. Un exemplu foarte bun de fidelitate și cinste”, a scris acesta în descrierea fotografiei.

Recepția a avut loc într-un restaurant din cartierul Manhattan, iar codul vestimentar a fost unul formal. Printre invitați s-au numărat fotomodelele Kate Moss, Naomi Campbell, Kaia Gerber și surorile Gigi și Bella Hadid.

La petrecere au mai participat editorul versiunii americane a revistei de modă Vogue, Anna Wintour, și cântăreața britanică Rita Ora.

Cine e Marc Jacobs

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american și proprietarul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs a câştigat, de-a lungul timpului, admiraţia tuturor editorilor de modă din întreaga lume.

El şi-a pus semnătura nu numai pe colecţii vestimentare, ci şi pe linii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru câini numită Bark Jacobs.

Creatorul s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marcă extrem de profitabilă, care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piaţa produselor de lux.

În 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a părăsi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri şi pentru a pregăti lansarea la bursă a propriei mărci.

Publicat: 08 Apr. 2019, 14:04 Vedete
Pe aceeași temă