Mama Luizei a primit un mesaj de pe numarul fetei. Aceasta este in stare de soc

Publicat: 29 Aug. 2019, 10:59 Life

Cazul de la Caracal continua sa socheze, iar de data aceasta familia Luizei este din nou la pamant.

Mama Luizei a primit un mesaj de pe numarul fetei. Monica Melencu marturiseste ca a primit un mesaj bizar trimis de pe telefonul fiicei sale, data disparuta in luna aprilie a acestui an.

Femeia a mers de urgenta la politie si a mai spus ca si in alte zile telefonul fetei s-a activat, trimitand mesaje catre membrii familiei. Se pare ca mai multi membrii ai familiei Melencu au primit mesajul „Acum pot fi contactat” pe mobil”.

Mama Luizei a primit un mesaj de pe numarul fetei

Mama Luizei n-a stat pe gnaduri si a mers la politia din Caracal pentru a cere o explicatie pertinenta, insa dupa ce a petrecut aproximativ o luna in sediul politiei, femeiaa plecat dezamagita acasa.

Potrivit stirilekanald, cel mai recent mesaj primit de familia Melencu este unul predefinit si a fost receptionat la ora 15:30. De cateva saptamani telefonul Luizei este cautat de anchetatori, insa fara niciun rezultat.

Si o matusa de-a Luizei a primit acelasi mesaj, care s-a intors de curand din Italia, declarand ca telefonul nepoatei sale se afla pe maini rele: „E strigător la cer de 5 luni să nu îți dai seama că un copil nu-l găsești. Ascund ceva? Să spună realitatea!”, a spus Catalina Iordache, matusa Luizei Melencu.

Telefonul Luizei a fost activ iar cea care a descoperit asta este una dintre colegele de clasa ale Luizei. Contul ei de WhatsApp a fost folosit, fiindca intr-o noapte a aparut mesajul ca numarul de telefon al Luizei a iesit de pe un grup pe care fetele il foloseau pentru scoala.

„De la poliție ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei ca urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp”, a spus si Monica Melencu in data de 15 august 2019, potrivit digi24.ro.

Publicat: 29 Aug. 2019, 10:59 Life
Pe aceeași temă