Mihaela Radulescu, noua surpriza de la Masterchef. Rolul ei o sa te surprinda

Publicat: 29 Aug. 2019, 08:54 Vedete

Surpriza de proportii din partea Pro TV, dupa ce s-a anuntat ca Mihaela Radulescu va fi prezenta in cel mai iubit show culinar.

Mihaela Radulescu, noua surpriza de la Masterchef. Grila de toamna de la Pro TV vine cu mari schimbari, iar una dintre acestea este reluarea emisiunii Mastrchef, dupa ce s-a luat o pauza.

Va fi un format usor modificat, cu chefi noi dar si cu aparitii Guest Star. Una din ele este chiar Mihela Radulescu, fosta jurata de la Romanii au talent si gazda show-ului Ferma.

Mihaela Radulescu, noua surpriza de la Masterchef

Mihaela Radulescu, noua surpriza de la Masterchef

Conform paginademedia.ro, Mihaela Radulescu va fi prezenta in calitate de Guest Star in mai multe editii Masterchef din aceasta toamna. Pe langa ea, multe alte nume care au aparut în Ferma vor fi Guest Stars in noul format Masterchef.

Fostii concurenti de la Ferma care si-au anuntat prezenta pana aucm la Masterchef sunt Gianina Ilies, Vali Barbulescu, Catalin Smarandescu, Marius Craciun si Remus Boroiu. Ramane de vazut daca si alte nume vor fi prezente.

Noul format vine fara un prezentator, astfel ca nu-l vom mai vedea pe Razvan Fodor fiindca acesta nu se mai regaseste in show-ul de la Pro TV. Masterchef a fost in pauza timp de doi ani iar acum a fost relansat cu speranta ca va face audienta ca in primii ani.

Show-ul este produs de o echipa din interiorul Pro TV (ultimele sezoane au fost produse de compania Media Factory) si va incepe luni, pe 9 septembrie. In plus, MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost in celelalte sezoane, ci de la 22.30, fiind o programare destul de neobisnuita pentru Pro TV a unui asemenea show.

Pana si juriul de la Masterchef este schimbat in totalitate, fiind format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru si Cosmin Tudoran, fost membru al trupei Cassa Loco.

Publicat: 29 Aug. 2019, 08:54 Vedete
Pe aceeași temă