Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Indonezia din cauza coronavirusului! ”Nu se ocupă nimeni să ajungem acasă”

Publicat: 02 Apr. 2020, 09:23 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Indonezia din cauza coronavirusului! Au vrut să aibă parte de o vacanță de vis, într-o lume exotică și plină de mistere, în Bali, Indonezia, dar sejurul s-a transformat imediat într-un „coșmar”.

Lora și Ionuț Ghenu au plecat în vacanță de ceva timp, chiar de pe 10 martie, în Indonezia, fără să știe că ar putea rămâne blocați acolo. Nu știu cum și când revin în România, deoarece zborurile sunt anulate, iar vizele lor vor expira în curând. Din cauza pandemiei de coronavirus, totul s-a dus într-o altă extremă. Au închiriat o casă pentru perioada următoare, însă resursele financiare ar fi pe terminate, susțin ei.

Mai mult decât atât, cei doi nu au primit niciun răspuns de la autorități și riscă să fie, practic, dați afară din Indonezia. Încearcă să facă economii, dezinfectează toate produsele cumpărate și au luat măsuri de precauție în privința igienei.

“Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în trei ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie. Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic.

Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil. Nu știu. Suntem bine”, a spus Lora potrvit Viva.

„Nu aş vrea să mă invidiaţi pentru asta. Suntem blocaţi în Bali. Aveam bilet de întoarcere în ţară pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident că vom avea şi probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui, deşi nu mai avem foarte mulţi bani. Am închiriat o căsuţă aici. Suntem atenţi, dezinfectăm toate produsele cumpărate”, a mai spus ea.

Lora și Ionuț Ghenu ar putea fi puși în situația în care să ceară ajutorul unui român din Indonezia sau a prietenilor din România.

”Trebuie să ne reorganizăm, probabil că se vor relua zborurile. Încă nu știm, însă avem numărul ambasadei de aici și dacă nu rezolvăm, trebuie să găsim români care sunt stabiliți aici și ne pot ajuta. Nu mai avem nici foarte mulți bani și trebuie să ne gândim de vom face. Stăm într-o căsuță închiriată, dar trebuie să ne mutăm într-un loc mai ieftin, căutăm chirii de 100 de euro pe lună. Vedem ce se întâmplă și dacă vom avea nevoie de ajutor, vom apela și la prietenii din țară. Poate că vom reuși, însă avem nevoie de timp”, a mai spus artista.

Publicat: 02 Apr. 2020, 09:23 Vedete
Pe aceeași temă