Lora și Ionuț Ghenu au trecut prin momente grele, după ce au rămas captivi în Bali din cauza pandemiei!

Publicat: 05 Jun. 2020, 09:43 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu nu și-ar fi imaginat vreodată că vor merge pentru o săptămână în Bali, dar vor fi puși în situația de a sta mai bine de trei luni izolați pe insulă.

Cei doi, la începutul lunii martie 2020, s-au îmbarcat să plece către Indonezia, oaza de liniște pe care amândoi o căutau. Au cumpărat bilete din timp, și-au făcut bagajele și uite-i la bronzare, pe plajă. Dacă în primele două săptămâni totul a fost în regulă, de când a început pandemia de coronavirus, totul a creat panică.

Chiar dacă coronavirusul se răspândea cu o viteză mare pe glob, Lorei îi mai era teamă și de alte lucruri ca febra dengue și enterocolite, scrie Viva.

”Am „căzut când un cuplu dintre prietenii pe care ni i-am făcut aici și cu care am locuit o lună și jumătate a contractat febra dengue de la țânțari. Pur și simplu nu puteam să mă ridic din pat fără un efort considerabil de remontare psihică și emoțională. A fost o perioadă grea, mai ales că febra dengue are la început simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați locuind împreună, a fost greu… Încercam să ajut citind cât am putut de mult despre acest virus îngrozitor, gătind, mă străduiam să fiu tare și să transmit mai departe energie bună. Au stat câteva zile în spital și abia când au revenit sănătoși mi-am revenit și eu. Au fost vreo două săptămâni foarte dificile„, a spus Lora.

Lora: ”Este foarte posibil să ne mai întoarcem”

Mai mult decât atât, Lora nu renunță la ideea de a se mai întoarce acolo, măcar câteva luni pe an, mai ales că acum sunt ”de-ai casei”. Pe de altă parte, potrivit interviului, Lora și Ionuț Ghenu s-ar întoarce în România de pe data de 9 iunie.

”Este foarte posibil să ne mai întoarcem, doar am devenit de-ai casei, iar pe viitor nu e exclus să stăm câteva luni pe an într-un astfel de loc”, a zis vedeta.

Publicat: 05 Jun. 2020, 09:43 Vedete
Pe aceeași temă