Lidia Buble și iubitul cubanez s-au afișat pentru prima oară în public. Dragostea plutește în aer!

Publicat: 09 Oct. 2021, 10:25 Vedete

Actorul Harlys Becerra pare să o fi cucerit iremediabil pe atistă! Lidia Buble și iubitul cubanez s-au afișat pentru prima oară în public.

Cântăreața s-a îndrăgostit nebunește de Harlys Becerra, un actor de origine cubaneză, pe care l-a convins să vină în România. Odată cu venirea acestuia pe plaiuri românești, Lidia Buble a început să se afișeze cu iubitul ei, fără să-i mai peste de ceva sau cineva.

Dragostea plutește în aer!

Zilele trecute, paparazzi i-au surprins pe cei doi, de mână, în timp ce se plimbau străzile din București.

Îmbrăcați în articole vestimentare din piele, Lidia Buble și Harlys Becerra au ignorat privirile curioșilor care i-au analizat din cap până în picioare.

Artista pare că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Iar prezența în țară a „iubitul ei pare s-o facă extrem de fericită. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Lidia Buble este pregătită de nuntă?

Fanii ei s-a dus cu gândul la asta atunci când au văzut că Lidia și-a dus noul iubit acasă la părinții ei.

Acest fapt nu s-a întâmplat și în cazul relației ei cu Răzvan Simion. În ciuda faptului că ea și prezentatorul de la Antena 1 au fost împreună mai bine de 5 ani.

Lidia Buble a mărturisit la un moment dat că tatăl său, care este preot, i-a interzis să aducă acasă bărbați până în momentul în care este sigură că el este alesul cu care va merge la altar.

Nu se cunosc momentan circumstanțele în care Lidia l-a cunoscut pe șarmantul Harlys. Cert este că după ce s-a întors de la Asia Express, artista a venit cu un nou iubit. Iar dacă la început a fost timidă cu indiciile despre el, între timp relația lor a devenit tot mai serioasă.

Publicat: 09 Oct. 2021, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă