Lidia Buble și-a dus iubitul să-i cunoască familia. Harlys Becerra e fascinat de România!

Publicat: 03 oct. 2021, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Lidia Buble trăiește poate cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este mai îndrăgostită ca niciodată, iar actorul Harlys Becerra este este cel care îi umple acum inima de fericire. 

Artista este extrem de fericită alături de noul partener de viață. Actorul cubanez a venit în România special pentru a petrece timp alături de iubita lui. Artista a fost impresionată de gestul iubitului ei și s-au afișat pe rețelele de socializare.

Dacă până acum vedeta era destul de discretă cu viața sa amoroasă, se pare că Harlys Becerra a cucerit-o și a făcut-o să radieze de fericire. De câteva zile, Harlys Becerra se află în România și este fascinat de țara noastră. Lidia Buble și-a dus noul iubit să-i cunoască familia. Actorul cubanez a întâlnit-o pe Lorena, sora artistei. Tânăra i-a povestit lui Harlys Becerra despre viața sa și pasiunile pe care le are.

Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble pe una dintre rețelele de socializare, în timp ce își filma sora vorbind cu Harlys. Acum rămâne de văzut dacă vedeta și-a dus iubitul să-i cunoască și tatăl, pentru că pe Răzvan Simion nu l-a întâlnit niciodată. Tatăl Lidiei nu își dorește să îl cunoască decât pe bărbatul cu care fiica sa se va căsători.

Publicat: 03 oct. 2021, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă