Lidia Buble a plecat din nou în Miami. Business or pleasure?

Publicat: 14 ian. 2023, 10:00 Autor: ileana.ghinea Vedete

Lidia Buble a plecat din nou în Miami. Drumurile pe care Lidia Buble alege să le facă în Statele Unite ale Americii pare că sunt din ce în ce mai dese.

Și cum mulți aleg Miami ca destinație de vacanță, iată că și artista noastră se numără printre norocoșii care se bucura, zilele acestea, de soarele arzător. Locurile pline de energie vibrantă, lăsând, însă, o doză de mister în ceea ce privește plecarea ei. Dacă este vorba de „business or pleasure”.

Lidia Buble a plecat din nou în Miami

Lidia Buble a colaborat, de-a lungul carierei, cu nume importante din muzica internațională. Toate pentru „Margarita” cu Descemer Bueno, „La Luna” cu Jay Maly și Costi, dar și „Por Amor” cu Mabel Yeah.

Nu mai departe de finalul anului trecut, Lidia Buble a petrecut câteva zile bune peste ocean. Acolo unde a avut întâlniri și înregistrări muzicale alături de cei mai în vogă producători muzicali și artiști latino.

„Traversez o perioadă extraordinar de frumoasă din punct de vedere profesional. Mi se întâmplă lucruri pe care mi le-am dorit din primii ani de carieră muzicală, am muncit pentru asta, încă o fac și sunt recunoscătoare pentru că voi începe o nouă etapă, la care am visat dintotdeauna. Eu mereu îmi spun că nimic nu este întâmplător și că Dumnezeu mă iubește foarte mult.”, declară Lidia Buble.

Lidia Buble, condiție pentru PRO TV!

Lidia Buble a mâncat tarantulă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, însă tot nu a scapăt de această frică.

Lidia Buble a mâncat tarantulă la sezonul 2 al show-ului “Sunt celebru, scoate- de aici!”, difuzat la Pro tv, dar tot nu a reușit  scape de fobia de păianjeniCântăreței îi este în continuare frică de ele, deși a trăit printre ele în Dominicană la filmările emisiunii, și a și mâncat tarantulă gătită, după cum ne-a dezvăluit în interviul de mai jos.

Sezonul 2 al emisiunii “Sunt celebru, scoate- de aici” a fost câștigat de Anisia Gafton.

Lidia Buble n-a scăpat de fobia de insecte, chiar dacă s-a „luptat” cu o tarantulă în prima zi la „Sunt celebru, scoate- de aici!”

Lidia, cum ești?

Slavă Domnului, de la foarte bine în sus! Acasă e acasă, e plin de dragoste, de oameni faini, de mâncareeee. E bine!

Citește continuarea aici.

Publicat: 14 ian. 2023, 10:00 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă